Зочид буудалын захиалгын процессийг зохион байгуулах Захиалгын мэдээллийг бүртгэж, удирдан явуулах Захиалга хийх болон баталгаажуулах үйл ажиллагааг гүйцэтгэх Үйлчлүүлэгчийн хүсэлт, шаардлагыг ойлгон, тэдэнд зориулсан шийдлүүдийг санал болгох Аялал жуулчлал, зочид буудлын салбарт гарч буй шинэ хандлага, боломжуудыг судлах Бусад хэлтэстэй хамтран ажиллаж, үйлчилгээний чанарыг сайжруулах Захиалгын тайлан, дүн шинжилгээ гаргах, удирдлагад мэдээлэх Үйлчлүүлэгчтэй эргэх хобоотой байж, тэдний сэтгэл ханамжийг шалгах
1. Буудлын үйл ажиллагааг хэвийн явуулах шаардлагатай өдөр тутмын бэлтгэл болон зочинд үйлчлэх үйл ажиллагааг зохион байгуулах, удирдах; 2. Үйлчилгээний ажилтнуудыг сургах, хөгжүүлэх, идэвхжүүлэх ажлыг зохион байгуулах; 3. Салбарын борлуулалт, үйлчилгээг хариуцан зохион байгуулах; 4. Үйлчилгээний салбарын стандартыг мөрдүүлэх, шинэ санал, санаачилга гаргах. 5. Ажлын байрны тодорхойлолтод заасан бусад чиг үүргийг гүйцэтгэнэ
Зочид буудалд ирсэн зочдыг угтах, үдэх Өрөөний төлбөр тооцоог хийх Зочид болон үйлчлүүлэгчдийг мэдээллээр хангах Ажлын байрны тодорхойлолтод заасан бусад ажил үүргийг гүйцэтгэнэ
- Зочид буудлын стандартын дагуу өрөөнд цэвэрлэгээ хийх -Өрөөний ариун цэврийн байдлыг хангах - Ажлын байрны тодорхойлолтод заасан бусад чиг үүргийг гүйцэтгэх
- Өдөр тутмын үйл ажиллагааг стандартын дагуу зөв зохион байгуулах.- Үйлчилгээнд гарч буй уух зүйл, хоол технологи горимын дагуу гарч байгаа эсэхт хяналт тавьж ажиллана.-Ажилтнуудын гүйцэтгэл үр дүнг үнэлэх, сэтгэл ханамжид байнга хяналт тавьж ажиллах. -Ажлын байрны тодорхойлолтод заагдсан бусад чиг үүрэг
Зочид, үйлчлүүлэгч нарын захиалсан хоолыг технологийн дагуу амт чанартай, эрүүл, түргэн шуурхай хийж өгөх, Гал тогоонд ажиллахдаа хувийн ариун цэвэр, хөдөлмөрийн аюулгүй ажиллагааг бүрэн хангаж ажиллах Өөрийн хариуцсан үндсэн хоолонд хэрэглэгдэх хүнсний материал, хачир, соус, сүмс болон бусад бэлдэцийг хангалттай бэлтгэсэн байх Үндсэн хоолонд хэрэглэгдэх материалиудыг технологийн дагуу зөв зориулалтын дагуу хадгалах Галт тогооны захиалгат хүлээн авалт болон ажлын ачаалалыг харгалзан бусад тогооч нарт туслах , баг болж ажиллах