Зочид, үйлчлүүлэгч нарын захиалсан хоолыг технологийн дагуу амт чанартай, эрүүл, түргэн шуурхай хийж өгөх, Гал тогоонд ажиллахдаа хувийн ариун цэвэр, хөдөлмөрийн аюулгүй ажиллагааг бүрэн хангаж ажиллах Өөрийн хариуцсан үндсэн хоолонд хэрэглэгдэх хүнсний материал, хачир, соус, сүмс болон бусад бэлдэцийг хангалттай бэлтгэсэн байх Үндсэн хоолонд хэрэглэгдэх материалиудыг технологийн дагуу зөв зориулалтын дагуу хадгалах Галт тогооны захиалгат хүлээн авалт болон ажлын ачаалалыг харгалзан бусад тогооч нарт туслах , баг болж ажиллах
Компанийн бараа бүтээгдэхүүнийг хадгалах, тэдгээрийн орлого, зарлагын гүйлгээг зохих зөвшөөрлийн дагуу баримтаар баталгаажуулан хийж гүйцэтгэх, тайлагнах, нөөцийг хангах, бараа бүтээгдэхүүний хугацаанд хяналт тавих үүрэг хариуцлагыг хүлээнэ.
Захиалгат хоолыг технологийн дагуу амт чанартай, эрүүл, түргэн шуурхай хийж өгөхөд туслах Гал тогоонд ажиллахдаа хувийн ариун цэвэр, хөдөлмөрийн аюулгүй ажиллагааг бүрэн хангаж ажиллах Өөрийн хариуцсан үндсэн хоолонд хэрэглэгдэх хүнсний материал, хачир, соус, сүмс болон бусад бэлдэцийг хангалттай бэлтгэсэн байх Хоолонд хэрэглэгдэх материалиудыг технологийн дагуу зөв зориулалтын дагуу хадгалах
Зочид буудлын хаалган дээр зогсож зочдыг угтах болон үдэж өгөх Зочдын ачаа, тээшийг зөөвөрлөхөд туслах Ажлын байрны тодорхойлолтод заасан бусад ажил үүргийг гүйцэтгэнэ
- Зочид буудлын стандартын дагуу өрөөнд цэвэрлэгээ хийх -Өрөөний ариун цэврийн байдлыг хангах - Ажлын байрны тодорхойлолтод заасан бусад чиг үүргийг гүйцэтгэх
- Өдөр тутмын үйл ажиллагааг стандартын дагуу зөв зохион байгуулах.- Үйлчилгээнд гарч буй уух зүйл, хоол технологи горимын дагуу гарч байгаа эсэхт хяналт тавьж ажиллана.-Ажилтнуудын гүйцэтгэл үр дүнг үнэлэх, сэтгэл ханамжид байнга хяналт тавьж ажиллах. -Ажлын байрны тодорхойлолтод заагдсан бусад чиг үүрэг
Зочид, үйлчлүүлэгч нарын захиалсан хоолыг технологийн дагуу амт чанартай, эрүүл, түргэн шуурхай хийж өгөх, Гал тогоонд ажиллахдаа хувийн ариун цэвэр, хөдөлмөрийн аюулгүй ажиллагааг бүрэн хангаж ажиллах Өөрийн хариуцсан үндсэн хоолонд хэрэглэгдэх хүнсний материал, хачир, соус, сүмс болон бусад бэлдэцийг хангалттай бэлтгэсэн байх Үндсэн хоолонд хэрэглэгдэх материалиудыг технологийн дагуу зөв зориулалтын дагуу хадгалах Галт тогооны захиалгат хүлээн авалт болон ажлын ачаалалыг харгалзан бусад тогооч нарт туслах , баг болж ажиллах