Зочдыг найрсагаар угтан авч үдэн гаргах. Зочид буудлын үйл ажиллагаатай холбоотой мэдээ мэдээллээр үйлчлүүлэгчдээ хангах Гаднаас ирсэн дуудлагад тогтмол хариулах, шаардлагатай мэдээлэл өгөх Зочдын төлбөр тооцоог түргэн шуурхай хийж гүйцэтгэх
-Санхүү, ХХОАТ, НДШ, НӨАТ, Татварын тайлан гаргах -Удирдлагыг шаардлагатай санхүүгийн тоон мэдээлэл, тайлангаар хангах -Тооцооны нягтлан бодогч, ББНярав, нарт хяналт тавих, чиглүүлэх, удирдлагаар хангах -Харилцагчидтай хийсэн гэрээний төлбөр тооцоонд хяналт тавих -НББ-ийн үйл ажиллагааг НББ-н хуулийн дагуу удирдан зохион байгуулах, хяналт тавих
Рестораны хоол үйлдвэрлэлийн хэсгийг хариуцан удирдан зохион байгуулж ажиллах; Төлөвлөгөөт цэс болон захиалгын дагуу хоол үйлдвэрлэж, үйлдвэрлэсэн хоолны амт, чанар, өнгө үзэмжийг шалгаж үйлчилгээнд шилжүүлэх Хоолны цэс технологийн карт, орцыг хянан баталгаажуулж байх Хоол үйлдвэрлэлийн тайлан гаргах Хүлээн авалтын хоолны амт чанарыг технологи картын дагуу амт чанартай гаргаж ажиллах