Рестораны нээлт хаалт хийх Ажилчдын ажил үүргийг хянах Рестораны цэвэр цэмцгэр байдлыг хангах Өгсөн үүрэг даалгавар биелүүлж чаддаг байх Асуудлыг тэр доор нь шийдэл олж шийдэх Хяналт тавьж ажиллах
Бараа материалын татан авалт, захиалга нийлүүлэлттэй холбоотой бүртгэлийг хөтлөн явуулах Рестораны салбаруудын барааны нөөц, захиалга, тооллогыг удирдан явуулах, хяналт тавих, бүртгэх, тайлагнах Төлбөр тооцооний бүртгэлийг санхүүгийн программ дээр бүртгэх; Бараа материал, үнэ бүхий зүйлийн орлого, зарлага, өртгийг тооцож тайлагнах; Няравын ажилд хяналт тавьж, зааварчилгаа өгч ажиллах ба бараа материалын тайланг гаргуулж холбогдох анхан шатны баримтыг үндэслэн батлагдсан загварын дагуу холбогдох зардлын данс руу журналын бичилт хийж өртөг тооцуулах;
Ажлын байрны тодорхойлолтод заагдсан ажил үүргийг гүйцэтгэнэ. Сар бүр бараа материалын няравын тооллогыг хянан, бараа материалыг илүүдэл, дутагдал үүссэн тохиолдолд тухайн сардаа багтаан өр авлагыг суутгах Компанийн харилцахын орлогыг бүртгэх, тайлан гаргах, өдөр тутмын компаний мөнгөн хөрөнгийн орлогын мэдээг удирдлагад гаргаж тайлагнах Орлого, авлага, өглөгтэй холбоотой харилцагч байгууллагуудтай тооцоо нийлэх Татварын и- баримтын бүртгэл болон Пос машины бүртгэлтийг анхан шатны баримттай тулгаж хяналт тавих
Байгууллагын бараа материалыг хариуцах, бүртгэлжүүлэх, тооллого тооцоо хийх, орлого зарлагын хөдөлгөөнийг хөтлөх, тайлан гаргах, бараа материалыг нэр төрлөөр нь хураан ангилах, хаягжуулах, захиалгын дагуу холбогдох ажилтнуудад бараа материалыг хүлээлгэн өгөх, хүлээн авах.