Хариуцсан нэгжийн ажилтнуудыг идэвжхижүүлэх ажлыг төлөвлөгөөний дагуу зохион байгуулах; Албан тушаал дэвших, сэлгэх, шинэ ажилтныг дасан зохицуулах, ажлаас чөлөөлөх зэрэг өдөр тутмын хөдөлмөрийн харилцааг хариуцах Ажилтнуудын цаг бүртгэлийг сар бүр гаргах; Ажилтнуудын ур чадварын үнэлгээг хэрэгжүүлж, сургалтын нэгжтэй хамтран ажилтнуудын ур чадварыг дээшлүүлэх ажлыг хэрэгжүүлэх;
- Ээлжийн хуваарийн (20/10) дагуу кэмпэд байрлан ажиллаж, катеринг үйлчилгээний (нийтийн хоол үйлдвэрлэл) багт нэгдэн ажиллах; - Компанийн батлагдсан эрүүл ахуй, хүнсний аюулгүй байдал, аюулгүй ажиллагааны стандарт, шаардлага, холбогдох журмыг мөрдөн ажиллах; - Кэмпэд байрлагч нарт технологи карт, цэсний дагуу амт чанартай, эрүүл Ази, Европ, Монгол хоолоор үйлчлэх