Рестораны хоол үйлдвэрлэлийн хэсгийг хариуцан удирдан зохион байгуулж ажиллах; Хоолыг технологи горимын дагуу бэлтгэж боловсруулан үйлчлүүлэгчдэд хүргэх; Хоолны нэр төрлийг нэмэгдүүлэх, сайжруулахад санал оруулах, хэрэгжүүлэх; Бүтээгдэхүүний хадгалалт, түгээлтэнд тавих ариун стандартын шаардлагыг дээд зэргээр сахих; Үйлчилгээний байгууллагын онцлогийг цаг ямагт үйлчлүүлэгчдэд таниулан, найрсаг үйлчилгээг хэрэглэгчдэд хүргэх.
Авто сервисийн стандарт болон 5S-ийн хэрэгжилтийг хангах, хэвшүүлэх Ажилчдад заавар, зөвлөгөө өгөх, хяналт тавих Харилцагчийн угтах, үдэх Үйлчилгээний соёлыг хэвшүүлэх Ажилтнуудын цаг бүртгэлийг хөтлөх, цаг ашиглалтанд хяналт тавих Салбарын цэвэрлэгээний ажлыг хариуцан зохион байгуулах АБТ-д заасан бусад ажил үүргүүд
Гүйцэтгэх үндсэн үүрэг - Гүйцэтгэх удирлагаас өгсөн үүрэг даалгаварыг чанарын өндөр түвшинд гүйцэтгэх - Идэвхи санаачлагатай, түргэн шуурхай ажиллах - Ажлын ачаалал бага - Сошиал орчинд зориулсан постер болон мэдээлэл оруулах - Шаардлагатай тохиолдолд богино дүрс эвлүүлдэг бол давуу талтай