Ажилчдын цайны газрын өдөр тутмын хэвийн үйл ажиллагааг хариуцан хангаж ажиллах Ажлын орчинд зориулалтын цайны газарт чанартай, эрүүл илчлэгтэй хоол бэлтгэж үйлчлэх Хоолны жор орц, нормыг ажилчдын ажил үүрэгт тохируулан илчлэг тооцож шинэчлэх, мөрдөх Ажлын байрны эмх цэгц, ариутгал, цэвэрлэгээг хариуцан зохион байгуулах Нийтийн хоолны стандарт, дүрэм журмыг мөрдөж хэрэгжүүлэх Хоолны түүхий эд бүтээгдэхүүний нөөцлөлтийг тооцох, бэлтгэх, хадгалалтын ажлыг зохион байгуулах
Нягтлан бодох бүртгэлийн системийг удирдах, хянах Санхүүгийн тайлан гаргах, дүн шинжилгээ хийх Байгууллагын санхүүгийн үйл ажиллагааг үнэлж, сайжруулах Нягтлан бодох бүртгэлийн журам, стандартуудыг мөрдүүлэх Санхүүгийн мэдээллийг үнэн зөв, цаг тухайд нь боловсруулах, удирдлагыг мэдээллээр хангах Тайлагналын үйл явцыг сайжруулахад дэмжлэг үзүүлэх Санхүүгийн хяналт, аудитын үйл ажиллагааг дэмжих Ажлын үр дүнг тайлагнах
НББОУ-н стандартын дагуу санхүү, бүртгэлийн ажлыг хэрэгжүүлэх Тайлан мэдээ бэлтгэх Удирдлагыг шаардалагатай мэдээ, тайлангаар хангах АБТ-д заасан бусад ажил үүргүүдийг гүйцэтгэх
- Борлуулалтын сар бүрийн төлөвлөгөөний биелэлтийг хангах - Борлуулалтын цэг, харилцагч дээр харилцагчийн халамж үйлчилгээ үзүүлэх - Харилцагчдаас байршлын бүс, маршрутын дагуу бүтээгдэхүүний урьдчилсан захиалга биечлэн очиж авах - Борлуулсан барааны төлбөр тооцоог сардаа багтаан дуусгах, тооцоо нийлэх
Түгээгч-борлуулагчтай хамт өдөр тутмын захиалга, маршрутын дагуу бүтээгдэхүүнийг тоо ширхэг бүрэн бүтэн, эвдрэл гэмтэлгүй хүргэж өгөх * Эзэмшиж байгаа тээврийн хэрэгслийн бэлэн байдлыг хангаж ажиллах
- Харилцагчдыг борлуулж байгаа бараа бүтээгдэхүүний танилцуулга, мэдээллээр хангах - Сүлжээ болон харилцагчдын дэлгүүрүүдэд компанийн брэнд бараа бүтээгдэхүүний өрөлтийн стандартыг хангаж ажиллах - Бараа бүтээгдэхүүний борлуулалт, маркетингийн үйл ажиллагаанд дэмжлэг үзүүлж багаар ажиллах