Хоолны меню-г гаргах, батлуулах, батлагдсан менюний дагуу жор технологи, хүнсний аюулгүй байдлыг бүрэн хангасан, амт чанартай, хүрэлцээтэй хоол үйлдвэрлэх
Захиалагч тал болон орон нутагтай харилцах, харилцагч үйлчлүүлэгчийн сэтгэл ханамжийг өндөр түвшинд тогтмол барих, гомдол саналыг тухай бүр нь засаж арилгах, арга хэмжээ авч шийдвэрлэх Кемпийн өдөр тутмын үйл ажиллагааг өндөр гүйцэтгэлтэй, аваар осолгүй удирдан зохион байгуулах
Худалдан авах ажиллагааны төлөвлөгөөнд оруулах санал хүргүүлэх, гэрээний төсөл, ханган нийлүүлэгч (гүйцэтгэгч) сонгоход оролцох урилга илгээх, гэрээ байгуулахад оролцох, ханган нийлүүлэгчид (гүйцэтгэгч) нэхэмжлэлийн ажлыг тодорхойлох, бараа, ажил, үйлчилгээ болон бусад чиг үүргийн дагуу судалгаа хийх,