Рестораны үйл ажиллагааг үр ашигтайгаар удирдан зохион байгуулж, ажилтнуудын ажлын бүтээмжийг дээшлүүлэх, үнэлэх, дүгнэх зэрэг ажлын байрны тодорхойлолтод заагдсан ажил үүргүүдийг гүйцэтгэнэ. Зочидын сэтгэл ханамжийг дээшлүүлэх Баг хамт олноо сэдэлжүүлэх, удирдан зохион байгуулах Рестораны үйл ажиллагааг удирдан зохион байгуулах Хоол үйлдвэрлэл үйлчилгээний стандартыг мөрдөх, хэвшүүлэх
Рестораны өдөр тутмын борлуулалтын орлогыг бэлэн болон бэлэн бусаар авах Өдөр тутмын борлуулалтын мэдээ гаргаж тооцоог тулган хянуулах Рестораны заалны үйлчлүүлэгчийг угтах, үдэх үйлчилгээ үзүүлэх