ҮЙЛДВЭРИЙН МАСТЕР
1. Үйлдвэрийн байр, ажилчдын эрүүл ахуйд хяналт тавих
2. Түүхий эдийн хэрэглээг бүртгэх
3. Ажилчдын KPI-г өдөр бүр бүртгэх
4. Эрүүл ахуй, технологийн анхан шатны хяналтууд хийх
5. Буцаалт хүлээн авах
6. Гарцын хяналт
САЛБАР ХАРИУЦСАН МЕНЕЖЕР /РЕСТОРАН/
1. Салбарын өдөр дутмын үйл ажиллагааг хэвийн тасралтгүй авч явах
2. Ажилчдыг үр бүтээлтэй зохион байгуулах, удирдлагаар хангах
3. Хүлээн авалт зохион байгуулах
4. Ажилчдад хяналт тавих
5. Шинэ хүн сургах
6. Ажилчдад сургалт орох
ҮЙЛ АЖИЛЛАГААНЫ ХАРИУЦСАН ДАРГА
1. Салбарууд болон үйлдвэрийн үйл ажиллагаанд удирдлага болох хяналт тавих
2. Үйлчилгээний стандартыг бариулах
3. Шинэ ажилтан авах, сургах
4. Чанарын хяналтууд тавих
5. Ажилчдыг удирдан зохион байгуулах , сургалт орох
6. Журам заавар боловсруулах