Гүйцэтгэх үндсэн үүрэг - Нийтийн хоолны эрүүл ахуй, стандартыг мөрдөж кемпийн ажилчдад амт чанартай, илчлэг сайтай хоолоор үйлчлэх; - Гал тогооны эрүүл ахуй, хөдөлмөр хамгаалал аюулгүй ажиллагааг мөрдөж ажиллах.
Тээврийн хэрэгслийн бүрэн бүтэн байдал, аюулгүй ажиллагаанд анхаарч, хяналт тавьж ажиллах Техникийн ашиглалтын бүртгэл хөтлөх, засвар үйлчилгээг хийлгүүлэх, машин механизмын бүрэн бүтэн байдлыг хангуулж ажиллах Авто техникийн эвдрэл, гэмтлийг оношлон засварлах Тээврийн хэрэгслийн их ба урсгал засварын ажлын төсөв, төлөвлөгөө, хуваарь, графикийг боловсруулж боловсруулан мөрдөж ажиллах Өдөр тутмын үйл ажиллагаатай холбоотой анхан шатны бүртгэл маягтыг бүрэн, үнэн зөв хөтөлж, шаардлагатай мэдээ тайланг цаг хугацаанд нь гаргаж ажиллах Ажлын байрны тодорхойлолтын дагуу үүрэгт ажил гүйцэтгэх