Зочид, үйлчлүүлэгч нарын захиалсан хоолыг технологийн дагуу амт чанартай, эрүүл, түргэн шуурхай хийж өгөх Гал тогоонд ажиллахдаа хувийн ариун цэвэр, хөдөлмөрийн аюулгүй ажиллагааг бүрэн хангаж ажиллах Өөрийн хариуцсан хоолонд хэрэглэгдэх хүнсний материал, хачир болон бусад бэлдэцийг хангалттай бэлтгэсэн байх Үндсэн хоолонд хэрэглэгдэх материалуудыг технологийн дагуу зөв зориулалтын дагуу хадгалах Гал тогооны захиалга хүлээн авалт болон ажлын ачааллыг харгалзан бусад тогооч нарт туслах, баг болж ажиллах Зайсанд ойр гэртэй бол давуу тал болно