Новотел Улаанбаатар зочид буудлаас баталсан ажлын байрны тодорхойлолтын дагуу ажиллах (Үндсэн цалин + урамшуулал)
Албаны хэрэгцээнд ажилтнуудад автомашинаар үйлчлэх Нисэх онгоцны буудлаас зочин хүлээн авах, хүргэн өгөх Машины бүрэн бүтэн, цэвэр байдлыг хангах Автомашины засвар үйлчилгээг графикийн дагуу хийлгэх Монгол Улсад мөрдөгдөж буй хууль дүрэм, журмын дагуу замын хөдөлгөөнд оролцох Ажлын байрны тодорхойлолтод заасан бусад чиг үүргүүд
Өрөөг цэвэрлэх, эмх цэгцтэй байлгах Зочдын тавилга, хэрэгслүүдийг цэвэрлэх Орны даавуу, алчуурыг солих Ажлын хуваарийн дагуу өрөөнүүдийг бэлтгэх Зочдын хүсэлт, шаардлагыг хүлээн авах Цэвэрлэгээний хэрэгсэл, бүтээгдэхүүнийг зөв ашиглах Цэвэрлэгээний хугацааг баримтлах Өрөөнд эвдрэл, гэмтэл илрэх тохиолдолд мэдээллэх Бусад ажилтнуудтай хамтран ажиллах Зочдын тав тухыг хангах
Хоолны захиалгыг хүлээн авч, үйлчлүүлэгчдэд хүргэх Үйлчлүүлэгчдийн хүсэлт, асуултанд хариулах Хоол, ундааны менюг танилцуулах Үйлчлүүлэгчдийн хүсэлтээр хоол, ундааг бэлтгэх Тав тухтай орчныг хангах, үйлчлүүлэгчдийн сэтгэл ханамжийг баталгаажуулах Хоолны ширээг цэвэрлэх, тохижуулах Тоног төхөөрөмж, багаж хэрэгслийг зөв ашиглах Бусад ажилтнуудтай хамтран ажиллах
Объектын аюулгүй байдлыг хангах Харуул хамгаалалтын тоног төхөөрөмжийг ашиглах Галын аюулгүй байдлыг хянах Биечлэн хяналт тавих, шалгах Сэжигтэй үйл ажиллагааг илрүүлэх Аюулгүй байдлын тайлан гаргах Зочдыг хүлээн авах, мэдээлэл өгөх Газар дээрх нөхцөл байдлыг үнэлэх
Зочид буудлын ресторанд уух зүйлийн үйлчилгээ үзүүлэх Уух зүйл бэлтгэх, холих, санал болгож, зочидтой харилцах Уух зүйлний менюг танилцуулах, зочдын хүсэлтээр ундааг сонгох Зочдын хуудсуудын ариун цэврийн хамгаалалтыг хангах Байнгын цэвэрлэгээ, эмх цэгцтэй байдал, үйлчилгээний стандартуудыг мөрдөх Зочдод найрсаг, мэргэжлийн үйлчилгээ үзүүлэх Ундаа, спиртэн бүтээгдэхүүний нөөцийг хянах, захиалга өгөх Ажлын байрны аюулгүй байдал, эрүүл ахуйн стандартыг дагаж мөрдөх
Хоол үйлдвэрлэлийн эрүүл ахуйн стандарт, дүрэм журмыг мөрдөх Хоол үйлдвэрлэлийн тоног төхөөрөмж, орчны эрүүл ахуйг хянах Хоолны аюулгүй байдлын шалгалт хийх Ажлын байрны ариун цэврийн иж бүрдэл, хяналт шалгалтыг зохион байгуулах Ажилчдын эрүүл ахуйн сургалтыг явуулах Хоол үйлдвэрлэлийн явцад гарч болох эрсдлийг үнэлэх Ажлын талбарт ариун цэврийн шаардлагын биелэлтийг хянах Хоолны технологи, үйлдвэрлэлийн явцад шинэ стандарт, дүрмийг нэвтрүүлэх