Гүйцэтгэх үүрэг: Хоолны орцуудыг судалж, меню зохиох Төсөвт нийцүүлэн захиалга, худалдан авалтын ажлыг гүйцэтгэх Гал тогооны багийг ахлах, зохион байгуулах, сурган чиглүүлэх Үндсэн меню болон тухайн өдрийн тусгай хоолыг зохиох Гал тогооны багийнханд зориулж ажлын жагсаалт гаргаж өгөх Хоолны төсөв, агуулахын үлдэгдлийг хариуцан ажиллах Хүнсний бүтээгдэхүүний хадгалалт, татан авалт, чанар болон өнгө үзэмжийг хариуцах Гал тогооны арчилгаа үйлчилгээ, цэвэрлэгээний хувиар гаргаж, хэрэгжүүлэх