Амралтын газрын үйл ажиллагааг бүхэлд нь удирдан зохион байгуулах, чиглүүлэх Зочид буудлын болон бие даасан газрын хүлээн авалтын танхимд арга хэмжээний үеийн хоол, зочлох үйлчилгээний стандартыг хэрэгжүүлэх Үйл ажиллагааны менежер, маркетинг менежер, хүний нөөцийн менежерүүдтэй нягт уялдаа холбоотой хамтран ажиллах Санхүү болон хоол үйлдвэрлэлийн ажилтнуудтай хамтран ажиллах, гүйцэтгэлд хяналт тавих Хүлээн авалтыг стандартын дагуу зохион байгуулах Захиалга хүлээн авах, гэрээ байгуулах Ажлын байрны тодорхойлолтын дагуу