Тусгай арга хэмжээний хоол, үйл ажиллагаа, VIP хоолны үйлчилгээг зохион байгуулахад болон янз бүрийн хэлтсүүдэд шаардлагатай хоол, ундааны бусад тусгай шаардлагыг хангахад туслах. Аудитын зөвлөмжийн гүйцэтгэл, хэрэгжилтийг хариуцах. Найрлага, бэлэн бүтээгдэхүүнийг зөв температурт хадгалахыг шалган баталгаажуулах. Ажилтнууд болон ажлын байрны эрүүл ахуй, аюулгүй байдлын арга хэмжээ, чанарын хяналтыг дагаж мөрдөх байдлыг хянах чадвартай байх. Хоолны үйлчилгээ үзүүлэгчийн гүйцэтгэлтэй холбоотой тайлан, бусад бүртгэлд дэмжлэг үзүүлэх, үүсгэх, хөтлөх. Гэрээт гүйцэтгэгчид Оюу толгой төслийн удирдлага болон улсын мэргэжлийн хяналтын янз бүрийн байгууллагуудаас тогтоосон стандартыг дагаж мөрдөж байгаа эсэхийг шалгахын тулд гал тогооны болон бусад хүнсний хэсгүүдэд аудит хийх чадвартай байх. Төслийн талбайн хүн ам зүйн янз бүрийн хэсэг бүлгийн амтлах мэдрэмж/дур сонирхол, бодит шаардлагад нийцүүлэн бүх кемпэд ашигладаг төрөл бүрийн цэсийг бэлтгэхэд туслах чадвартай байх. Гал тогоонд түүхий эдээс эцсийн бүтээгдэхүүн хүртэл чанарын хяналтын журмыг шалгаж, сайжруулах үүрэгтэй. Одоогийн байгаа журмыг өөрчлөхөд туслах, шинийг боловсруулах чадвартай байх. Хоол, ундааны хэрэгцээг хангах, хүнсний үйлдвэрлэлийн хэсгийн техникийн бусад шаардлагыг хангах талаар бусад хэлтэстэй харилцах үүрэгтэй. Холбогдох тайлан, мэдээлэл, албан бичгийг бэлтгэх