Ээлж хариуцаж Рестораны үйл ажиллагаа болон үйлчилгээний стандартыг хангаж ажиллах Салбартын бүх үйл ажиллагаанд суралцаж сайн хийдэг байж Үйлчилгээ болон бүтээгдэхүүний чанарыг тасралтгүй сайжруулах Үйлчлүүлэгчдийг халамжлах Бараа бүтээгдэхүүний тооцооллыг зөв хийж рестораныг бараагаар таслалгүй цаг тухай бүрт тооцоолон захиалах Бараа бүтээгдэхүүн орлого зарлагын тооллого тооцоог хянах Салбарын хүний нөөцийг үйл ажиллагаанд уялдуулан сургаж, дадлагажуулж, зохион байгуулан удирдах
Компанийн хүний нөөцийн бодлого, журам боловсруулж, шинэчилж, санал боловсруулах удирдлагын багтай хамтран ажиллах. Нээлттэй ажлын байранд бүрдүүлэлт, сонгон шалгаруулалтыг хариуцан ажиллах Ажилтнуудын сургалт хөгжлийн хөтөлбөрийг боловсруулах, хэрэгжүүлэх, Ажилтнуудын хоорондох харилцааг зохицуулах, Ажилтнуудыг Ээлжийн хуваарь гаргах, ээлж солилцох ажлыг зохицуулах Ажилтнуудын бүтээмжийн асуудлыг нэн тэргүүнд тавьж, бүтээмж өндөртэй хамт олныг бий болгох. Ажилтан нэг бүрийн ажлын байрны тодорхойлолт, ажил үүргийн хуваарийг шинэчлэх, боловсронгуй болгох Хөдөлмөрийн харилцаа, захиргааны баримт бичгийг хариуцан ажиллах, Ажлын байрны эрүүл ахуй, аюулгүй байдалд хяналт тавих
Бэлэн бэлдэцийн дагуу Тахиа шарах хийх, Хоолны захиалга авах, Бэлэн бэлтгэгдсэн бүтээгдэхүүнээр Порцын таваглалт хийх зэрэг ажлуудын аль нэгийг хийх- Тус бүрдээ ажлын байр болно. Ажлын байрыг цэвэр, цэмцгэр, цэгцтэй байлгах Багийн зорилгоо биелүүлэхэд багийнхантайгаа хамтран ажиллах Бусад ажил үүрэгт тусгагдсан ажлууд