Салбарын хүний нөөцийн төлөвлөгөөг хэрэгжүүлэх, өдөр тутмын үйл ажиллагааг тасралтгүй үр дүнтэй зохион байгуулах Хүний нөөцийн менежментийг төлөвлөж, удирдан зохион байгуулах ба шинээр ажилтан сонгож авах, ажиллагсдын гүйцэтгэлийн үнэлгээ, сургалт хөгжил зэрэг үйл ажиллгааг бүх түвшинд хэргэжүүлэх, хянах, үр дүнг тайлагнах Ажлын байрны тодорхойлолтод заасан бусад
Уух зүйлсийг жорын дагуу зөв хийх . Архи согтууруулах ундаагаар хариуцлагатай үйлчлэхэд манлайлж ажиллах. Хоолоор үйлчлэх. Бэлэн мөнгө болон бусад хэлбэрийн төлбөр тооцоог хийх. ПОС –ийн системийг зөв хэрэглэж борлуулалтын гүйлгээ хийх . Насанд хүрсэн эсэхийг үнэмлэх бичиг баримтуудыг шалган – архи согтууруулах ундаагаар үйлчлэх Зочдыг ариун цэврийн өрөө болон бусад хэсгүүд рүү чиглүүлэх. Бусдад нөлөө үзүүлэхүйц бүтээгдэхүүний талаар мэдлэгтэй байх. Санал болгон борлуулах- туршлагаар батлагдсан арга техникүүдийг ашиглах. Баарны хэсгийг үргэлж эмх цэгцтэй үзэмжтэй цэвэрхэн байлгах. Бүтээгдэхүүний зохистой тоо хэмжээг бүрдүүлж ажиллах– агуулахаас бараа нэмэх & тооллого хийх. Ликор, шар айраг, дарс болон шилэн эдлэлүүдийг ээлжийн туршид нэмж дүүргэх. Баарны хүнсний бүтээгдэхүүний огноог нааж хөргөгчид хадгалах. Гурван тасалгаатай угаалтуур болон цахилгаан аяга таваг угаачийн ашиглах – тоног төхөөрөмж, баарны жижиг багаж хэрэгсэл, болон шилэн эдлэлүүдийг байнга угааж ариутгаж хэрэглэх. Нээх, хаах болон бусад ажил үүргүүдийг хийх – үйлчилгээнд бэлдэх/хаах үед баарны хэсгээ цэвэрлэх буулгах, гаргах, давцан тавиуруудыг арчих цэвэрлэх, шалаа шүүрдэх, угаах, гм. Зочны асуултуудад – зөв алдаагүй мөн хүндэтгэлтэй хариулах. Мemorable –ийн талаар мэдлэгтэй байж зочидтой сонирхолтой яриа өрнүүлэх. Зочдыг хөгжөөн өөрийн “Хөгжилтэй фенүүд.”-ийн тоог нэмэгдүүлэх.
Аяга таваг угаах Cafe –д хэрэглэгддэг бүх аяга тавагнуудыг зааварчилгааны дагуу угаах ангилах Сав суулгыг гараар үрж угаах халдваргүйжүүлэх шингэн саван хэрэглэх Бүх аяга тавгаа хураахаасаа өмнө хатаасан байх Гал тогооны жижиг багаж хэрэгслүүдийг угаах, хатаах Угаалгын хэсгийн хана шал давцангуудаа үргэлж цэвэрхэн байлгах Аюулгүй ажиллагаа болон ариутгалын стандартыг биелүүлж ажиллах. Өөрийн ажлын орчны шалыг үргэлж хуурай байлгах, хальтарч унахаас байнга сэргийлэх
Борлуулалт, Бараа материал, Мөнгөн хөрөнгийн бүртгэл хөтлөх Санхүүгийн бүртгэл хөтлөлт, баримтжуулалтанд хяналт тавих Цалин бодох Холбогдох тайлан мэдээг цаг хугацаанд нь гаргах. АБТ-д заасан бусад ажил үүрэг Смарт программ дээх ажиллаж байсан бол давуу тал болох
Хүний нөөцийн менежментийг төлөвлөж, удирдан зохион байгуулах ба шинээр ажилтан сонгож авах, ажиллагсдын гүйцэтгэлийн үнэлгээ, сургалт хөгжил зэрэг үйл ажиллагааг бүх түвшинд хэрэгжүүлэх, хянах, үр дүнг тайлагнах Салбарын хүний нөөцийн төлөвлөгөөг хэрэгжүүлэх, өдөр тутмын үйл ажиллагааг тасралтгүй үр дүнтэй зохион байгуулах Сургалт хөгжлийн төллөвлөгөө гаргах Сургалт зохион байгуулах /тасралтгүй/ Ажлын байрны тодорхойлолтод заасан бусад
Хүмүүс – Бүх ажилтнуудад Хард Рокд ажиллах хугацаанд нь эерэг хандалагыг түгээж тэднийг эергээр дэмжин ажиллуулах. Зочин - тэдэнд үйлчилгээний “Рок” туршлагыг хүргэж ажиллахын тулд эвэнт арга хэмжээг зохион байгуулахдаа Хард Рокын туршлага дээр үндэслэн өргөн хүрээний арга хэмжээг зочдын хүлээлтээс давуулан сэтгэл хөдөлгөм, сайхан дурсамж үлдээхүйцээр төлөвлөн зохион байгуулах. Ашиг – Хард Рокт зохион байгуулах эвэнтийг ашиг орлого өндөр өгөх байдлаар зохион байгуулах төдийгүй тэдэнд дахин хамтарч ажиллах сэтгэгдэл төрүүлэх. Борлуулалт – шинэлэг санаа шингэсэн борлуулалт маркетингийн арга барилаар ажиллаж бизнесийг улам томруулах. Алба хоорондын хамтын үйл ажиллагааг бий болгож ажиллах. Зочид, ажилтнууд, хамтрагчид, харилцагч, эзэн, хөрөнгө оруулагч нарт мэргэжлийн харагдах, мэргэжлийн түвшинд ажиллах. Харилцагч хамтрагч нарын тусгайлсан үдэшлэг арга хэмжээнд оролцож тэдэнд дэмжлэг үзүүлэн зочдын сэтгэгдэлийг өндөр болгон үүнээс үүдсэн шинэ харилцагчтай болох. Бизнесийн зах зээлд эзлэх хувийг нэмэгдүүлэхийн тулд шинэ арга барилаар сэтгэсэн үйл ажиллагааг зохион байгуулж компаниа сурталчилах замаар ашиг орлогоо нэмэгдүүлэх. Бизнесийн болон олон нийтийн байгууллагуудтай эерэг сайхан харилцаа үүсгэн түүнийгээ урт хугацаанд хадгалах. Жил бүрийн сайн үйлсийн үйл ажиллагаанд нэгдэж хувь нэмрээ оруулж ажиллах. Багаар ажиллан бусад ажилтнуудад, эвент арга хэмжээний үед зочдын хүлээлтээс давтал үйлчилгээ үзүүлэхэд туслах. Өндөр ёс зүйтэй байж ажилтнуудын гаралтыг багасгахад хувь нэмрээ оруулж ажиллах. Үйл ажиллагаагаа ёс зүйтэй удирдан зохион байгуулж Хард Рокын нэг хүндийг хамгаалах.
Аяга таваг угаах, мөн аяга таваг угаагч машин ажиллуулж угаах. Cafe –д хэрэглэгддэг бүх аяга тавагнуудыг зааварчилгааны дагуу угаах ангилах Сав суулгыг угаалгын машинд хийхээсээ өмнө гараар үрж угаах халдваргүйжүүлэх шингэн саван хэрэглэх Аяга тавгаа Угаалгын машинд хийж угаах Бүх аяга тавгаа хураахаасаа өмнө хатаасан байх Гал тогооны жижиг багаж хэрэгслүүдийг угаах, хатаах Угаалгын хэсгийн хана шал давцангуудаа үргэлж цэвэрхэн байлгах Аюулгүй ажиллагаа болон ариутгалын стандартыг биелүүлж ажиллах. Өөрийн ажлын орчны шалыг үргэлж хуурай байлгах, хальтарч унахаас байнга сэргийлэх
Зочдоос захиалга авах. Хоол зөөх. Бэлэн мөнгөтэй харьцах & төлбөрийн бусад хэрэгслүүдийг ашиглах чадвартай байх. ПОС-ийн системийг ашиглан – алдаагүй зөв гүйлгээ хийдэг байх. Насанд хүрсэн эсэхийг нь нотлохын тулд үнэмлэх бичиг баримтыг нь шалгаж архи согтууруулах ундаагаар үйлчлэх. Архи согтууруулах үйлчилгээг хариуцлагатай үзүүлэхэд манлайлж ажиллах. Бүтээгдэхүүний талаарх мэдлэгээрээ манлайлж ажиллах. Санал болгож борлуулах – туршлагаар батлагдсан арга техникүүдийг ашиглах. Зочны асуултанд хүндэтгэлтэй үнэн зөв алдаагүй хариулах. Зочны хэрэгцээг хангаж сэтгэл ханамжтай байлгахын тулд - ширээ рүү байнга очиж давхар шалгах. Ширээ болон стейшнүүдээ цэвэрлэх & эмх цэгцтэй байлгах – зочныг сууж байхад нь хоосон зүйлсийг хураах бохир зүйлсийг авах хураах. Нээх, хаах үед хийх ажлууд болох – заалыг үйлчилгээнд бэлдэх , ширээн дээр тавьдаг зүйлсийг дүүргэх, цэвэрлэх, шал угаах, тоос арчих, хаах үед өөрийн хариуцсан хэсгээ цэвэрлэх буулгах гм. Бүх ширээний дугаарлалт стейшнүүдийг маш сайн мэддэг байх. Зочдыг ариун цэврийн өрөө болон бусад хэсгүүд рүү чиглүүлэх, зааж өгөх . Сайхан дурсамж үлдээхүйц үйлчилгээг бий болгож ажиллах.
Аяга таваг угаах Cafe –д хэрэглэгддэг бүх аяга тавагнуудыг зааварчилгааны дагуу угаах ангилах Сав суулгыг гараар үрж угаах халдваргүйжүүлэх шингэн саван хэрэглэх Бүх аяга тавгаа хураахаасаа өмнө хатаасан байх Гал тогооны жижиг багаж хэрэгслүүдийг угаах, хатаах Угаалгын хэсгийн хана шал давцангуудаа үргэлж цэвэрхэн байлгах Аюулгүй ажиллагаа болон ариутгалын стандартыг биелүүлж ажиллах. Өөрийн ажлын орчны шалыг үргэлж хуурай байлгах, хальтарч унахаас байнга сэргийлэх
- Хоолны цэс, уух зүйлсийн жагсаалтад багтсан хоол, ундаа бүтээгдэхүүнийг санал болгох, сонгоход нь туслах, үйлчилгээний онцлогийн талаар товч мэдээлэх, захиалга авах, захиалга, дэг, дарааллын дагуу хоол, ундаагаар үйлчлэх, - Текний бараа бүтээгдэхүүний тооллого хийж текийг эмх цэгцтэй цэвэрхэн байлгах, материал татан авалт хийх - Эрүүл ахуйн дүрэм журмыг мөрдөж ажиллах - Хэрэглэсэн ширээний хэрэгсэл, багаж хэрэгслийг хураах, цэвэрлэх - Бэлэн болон бэлэн бус байдлаар тооцоо хийх,