Зохион Байгуулагч
- Ажлын байранд тавигдсан стандартын дагуу зочдод сэтгэл ханамжтай үйлчилгээ үзүүлэх
- Ажилчдыг зохион байгуулж, чиг үүрэг өгөх
- Өдөр тутмын үйл ажиллагааг зохион байгуулах
Зөөгч
Ажил үүргийн тодорхойлолтод заасны дагуу.
Тогооч /Саладны/
Мэргэжлийн итали тогоочын удирдлаган дор,заавар жорын дагуу хоол хийх
Ажлын байрыг цэвэр,цэгцтэй байлгах
Удирдлагын зүгээс тавьж буй зүй ёсны шаардлагийг хүлээн авах
Бусад ажил үүргийн хуваарийн дагуу ажиллана
Ажилчдын хоолны тогооч
Рестораны ажилдчын хоол хийнэ
Ресторан бэлтгэлд ажилд туслана
Ахлах тогоочын заавраар ажиллана
Эрүүл ахуйн шаардлагыг нягт баримтлаж ажиллах