Одоогоор мэдэгдэл алга байна

Үндсэн хувилбар

Ай Ди Эм Эн ХХК

  • Ажлын байрны зар
  • Манай компани
  • Мэдээ, мэдээлэл
Хүний нөөцийн менежер

Хүний нөөцийн бодлого, журам, дүрмийг боловсруулах, хэрэгжүүлэх Сонгон шалгаруулалт, ажилд авах үйл явцыг удирдах Хөдөлмөрийн харилцааг зохицуулах, гэрээ боловсруулах Ажилтны гүйцэтгэлийг үнэлэх системийг хэрэгжүүлэх Сургалт, хөгжлийн хөтөлбөр төлөвлөх, зохион байгуулах Байгууллагын соёл, ажилтны оролцоог нэмэгдүүлэх төслүүдэд ажиллах HR дата аналист хийх, удирдлагыг мэдээллээр хангах

Ахлах тогооч /Баянхонгор 14/14 хоногоор/

Технологийн картын дагуу эрүүл ахуйн шаардлагад нийцсэн амт чанартай хоолыг түргэн шуурхай гаргах Гал тогооны дотоод дэг журам, хөдөлмөр хамгаалал, эрүүл ахуйн дүрмийг чанд мөрдөх, технологийн горимыг баримтлах, меню хөгжүүлэх, сайжруулах ээлжийн өдөр тутмын үйл ажиллагааг удирдан зохион байгуулах, ээлжийн ажилчдыг удирдлагаар хангах, хяналт тавих, үйлчлүүлэгчдэд эрүүл аюулгүй хоол хүнсээр хангаж ажиллана Түүхий эд, бараа материалын чанарт анхаарах,  Түүхий эд материалыг технологийн дагуу зөв зохистой хэрэглэх, стандарт өртгийн дагуу зарцуулалттай байх  Ээлжийн тогооч ажилтнуудыг эрүүл аюулгүй орчинд ажиллах боломжоор хангаж, болзошгүй эрсдлээс урьдчилан сэргийлж ажиллах Тоног төхөөрөмж, багаж хэрэгсэлийн бүрэн бүтэн байдалд хяналт тавьж , аюулгүй ажиллагааг хангаж ажиллах 

Тогооч /Баянхонгор аймаг 14/14 хоногор/

Технологийн картын дагуу эрүүл ахуйн шаардлагад нийцсэн амт чанартай хоолыг түргэн шуурхай гаргах Гал тогооны дотоод дэг журам, хөдөлмөр хамгаалал, эрүүл ахуйн дүрмийг чанд мөрдөх, технологийн горимыг баримтлах, меню хөгжүүлэх,  ээлжийн ажилчдыг удирдлагаар хангах, хяналт тавих, үйлчлүүлэгчдэд эрүүл аюулгүй хоол хүнсээр хангаж ажиллана Түүхий эд, бараа материалын чанарт анхаарах,  Түүхий эд материалыг технологийн дагуу зөв зохистой хэрэглэх, стандарт өртгийн дагуу зарцуулалттай байх  Ээлжийн тогооч ажилтнуудыг эрүүл аюулгүй орчинд ажиллах боломжоор хангаж, болзошгүй эрсдлээс урьдчилан сэргийлж ажиллах Тоног төхөөрөмж, багаж хэрэгсэлийн бүрэн бүтэн байдалд хяналт тавьж , аюулгүй ажиллагааг хангаж ажиллах 

Нярав-Админ Кемпэд 14/14 Даймонд ажилладаг Дорноговьд

Хангамжаар ирж байгаа хүнсний бүтээгдэхүүн бусад бараануудыг дагалдах баримтаар тоо хэмжээ, чанарын дагуу нэг бүрчлэн тулган, хүлээн авч, иж бүрэн анхан шатны баримтаар орлогодох Бараа бүтээгдэхүүн хүнсний болон бусад бараануудыг агуулахад журмын дагуу хадгалах, агуулахын хадгалалт хамгаалалтанд хяналт тавих Кемпийн хүнсний материалын захиалга гаргах, хүлээн авах, орлого зарлагын баримтаар хөтлөх Хүнс бараа материалын захиалгыг ерөнхий тогоочтой хамт тооцон гаргаж катеринг менежерээр батлуулах Өдөр тутмын бараа материал хүнсний зарлагыг шаардах хуудсаар баримтжуулан кемп менежерийн зөвшөөрлөөр гарган олгох Агуулахын цоож түгжээг шалгах Хагас бүтэн жилийн эд хөрөнгийн тооллогыг чанартай үнэн зөв тогтоосон хугацаанд явуулах Агуулахад хадгалагдах хүнсний бүтээгдэхүүнийг стандартын дагуу хадгалж, бараа бүтээгдэхүүнийг хүлээн авсан дарааллын дагуу түрүүлж орсон хүнсний түүхий эд, бүтээгдэхүүнийг эхэлж хоол үйлдвэрлэлд оруулах зарчмаар сэлгэн байрлуулах, цэвэрлэгээ халдваргүйтгэлийг тогтмол хийж гүйцэтгэх. Хүнсний түүхий эд, бүтээгдэхүүнийг худалдан авахдаа баталгаажилт, (гарал үүслийн, эрүүл ахуйн гэрчилгээ) шинжилгээний дүнг шалгаж, гадаад байдал, амт, үнэр, өнгийг мэдрэхүйн эрхтний тусламжтайгаар сайтар шалгаж авна. Хүнсний түүхий эд бүтээгдэхүүнийг шинж чанар, хадгалалтын нөхцлийг харгалзан эрүүл ахуйн шаардлага хангасан агуулах, хөргүүр, хөлдөөгчид хадгална. Хүнсний дэлгүүрийн барааг хариуцан өдөр тутмын орлого зарлагыг хөтлөх, тооллого хийх, Агуулахын цэвэрлэгээ үйлчилгээг тогтмол хийж хүнсний бүтээгдэхүүн,бараа материалд шууд ба шууд бусаар бохирдохгүй байх нөхцлийг бүрдүүлэх. Агуулахын орчны температур болон чийгшлийн хэмжээ, хүнс нарийн ногоо хадгалах температурыг тогтмол бүртгэж эрүүл ахуйчид тогтмол мэдээллэх Уурхайн кемпийн ажилтнуудын цагийн болон кемпийн бүртгэл тооцоо гаргах Кемп болон төв оффис хоорондийн бүхий л үйл ажиллагаанд дэмжлэг үзүүлэх, мэдээллээр хангах, кемпийн ажилтнуудын асуудлыг хурдан шуурхай мэдэгдэх, 

Кемпийн Нягтлан бодогч-Шинэ төгсөгч

Бараа хангамжийн материалын гүйлгээг нягталж шаардах хуудас батлах Үндсэн хөрөнгө, бараа материалын хөдөлгөөнийг хийж тайланг бэлтгэх; Үндсэн хөрөнгө, бараа материалын тооллого хийх, тооцоо бодох, үр дүнг тайлагнах; Үндсэн хөрөнгийн альбом, эд хөрөнгийн картын бүртгэлийг тогтмол хөтлөх; Санхүүгийн анхан шатны баримт бичгийг хөтлөх, боловсруулах Ажлын байрны тодорхойлолтод заагдсан хуваарьт ажил үүргийг хийж гүйцэтгэх

Хүнсний эрүүл ахуйч /Баянхонгор аймаг 14/14 хоног/

Хүнсний бүтээгдэхүүний бохирдол, тархалтаас урьдчилан сэргийлж, хүнсний үйлдвэрлэлийн үйл явц, эрүүл ахуй халдваргүйжүүлэлтийг хянах Эрүүл ахуйн хяналт тавих, заавар зөвлөмж боловсруулах, эрүүл ахуйн зааварчилгаа өгөх Кемпийн гал тогооны өдөр тутмын үйл ажиллагааг хариуцаж ажиллах

КАТЕРИНГ МЕНЕЖЕР /Төв оффис/

Кэмп дээрх катерингийн үйл ажиллагааг хэвийн, зохион байгуулалттай явахад хяналт тавих, шаардлагатай шийдвэрүүдийг гарган ажиллах Өөрийн компанийн ажилчдын ээлж, ажлыг зохион байгуулах, удирдах Тулгарч буй асуудалд зөв, оновчтой шийдвэр гаргах Ажилчидтайгаа багийн ажиллагааг хангах Компанийн удирдлагын багтай нягт уялдаатай ажиллах

Мужаан-Аж ахуй 14/14 ростер Дорноговь Дэлгэрэх

-Кемпийн мужаан засвар үйлчилгээ -Кемпийн аж ахуйн холбогдолтой туслах ажлыг гүйцэтгэх; -Ажлын байрны тодорхойлолтын дагуу;

Цахилгаанчин-Сантехникч Дорноговь кемп 14/14 ростер

Кемпийн барилга байгууламжийн цахилгаан, цахилгаан үүсгэвэр генератор, сэлгэн хэвийн ажиллагааг хангуулан ажиллах; Кемпийн гал тогооны тоног төхөөрөмжийн эвдрэлийг тогтоож засварлах; Ажлын байрны тодорхойлолтын дагуу Кемпийн барилга байгууламжийн цахилгаан, цахилгааны үүсгэвэр генераторын сервис хэвийн ажиллагааг хангуулан ажиллах;

Тогооч-Хятад хоол 14/14ростер Дорноговь Дэлгэрэх

  Технологийн картын дагуу эрүүл ахуйн Монгол, Хятад хоол шаардлагад нийцсэн амт чанартай хоолыг түргэн шуурхай гаргах Гал тогооны дотоод дэг журам, хөдөлмөр хамгаалал, эрүүл ахуйн дүрмийг чанд мөрдөх, технологийн горимыг баримтлах, меню хөгжүүлэх, сайжруулах ээлжийн өдөр тутмын үйл ажиллагааг удирдан зохион байгуулах, ээлжийн ажилчдыг удирдлагаар хангах, хяналт тавих, үйлчлүүлэгчдэд эрүүл аюулгүй хоол хүнсээр хангаж ажиллана Түүхий эд, бараа материалын чанарт анхаарах,  Түүхий эд материалыг технологийн дагуу зөв зохистой хэрэглэх, стандарт өртгийн дагуу зарцуулалттай байх  Ээлжийн тогооч ажилтнуудыг эрүүл аюулгүй орчинд ажиллах боломжоор хангаж, болзошгүй эрсдлээс урьдчилан сэргийлж ажиллах Тоног төхөөрөмж, багаж хэрэгслийн бүрэн бүтэн байдалд хяналт тавьж , аюулгүй ажиллагааг хангаж ажиллах 

Мужаан-Аж ахуйн туслах Дорноговь 14/14 ростер

-Кемпийн мужаан засвар үйлчилгээ -Кемпийн аж ахуйн холбогдолтой туслах ажлыг гүйцэтгэх; -Ажлын байрны тодорхойлолтын дагуу;

Цахилгаанчин-Сантехинкч Дорноговь кемп 14/14 ростер

Кемпийн барилга байгууламжийн цахилгаан, цахилгаан үүсгэвэр генераторын хэвийн ажиллагааг хангуулан ажиллах; Кемпийн гал тогооны тоног төхөөрөмжийн эвдрэлийг тогтоож засварлах; Ажлын байрны тодорхойлолтын дагуу Кемпийн барилга байгууламжийн цахилгаан, цахилгаан үүсгэвэр генераторын хэвийн ажиллагааг хангуулан ажиллах;

Кемп менежер /Баянхонгор 14/14 хоногоор/

Кемпийн хэвийн үйл ажиллагааг хангуулан ажиллах, удирдлага зохион байгуулалтыг хийх, байрлагчид болон өөрийн компанийн ажиллагчдын ээлж, ажлын зохион байгуулалтыг удирдах, тулгарч буй асуудлыг зөв оновчтой шийдвэрлэх үүднээс багийн ажиллагааг хангаж ажиллах, шууд удирдлагатай нягт уялдаатай ажиллах; Кемпийн өдөр тутмын үйл ажиллагааг удирдлагаар хангаж ажиллах /дэд бүтэц ашиглалтыг хариуцах/ цахилгаан, дулаан, ус, цэвэрлэх байгууламж/;

ЕРӨНХИЙ ТОГООЧ /Баянхонгор аймаг 14/14 хоногоор/

Мэню гаргах худалдан авалтын захиалга өгөх Масс хоолыг бэлтгэх бүтээгдэхүүн үйлдвэрлэх анхан шатнаас эцсийн бүтээгдэхүүн хүртэлх үйл явцад хяналт тавих /амт чанар, өнгө үзэмж г.м/ Хоол хүнсийг боловсруулан бэлтгэх Гал тогооны ажлыг удирдан зохион байгуулах Батлагдсан технологийн стандартын дагуу эрүүл ахуйн шаардлагад нийцсэн хоол бүтээгдэхүүн гаргах   Хоолны өнгө үзэмж, амт чанартай гаргах  200-с дээш хүний хоол хийж байсан туршлагатай байх

АШИГЛАЛТЫН ИНЖЕНЕР /АЙ ДИ ЭМ ЭН ХХК/

Кемпийн хэвийн үйл ажиллагааг явуулахад сантехник, цахилгаан, дулаан, тоног төхөөрөмж, техник хэрэгслийн доголдолгүй ажиллах нөхцлийг хангах; Кемпийн байгууламжид гарч болзошгүй бүхий л асуудлыг тооцоолон шалгаж урьдчилан сэргийлэх хэмжээнүүдийг авах; Засвар үйлчилгээтэй холбоотой зардлын төсөвт хяналт тавих, ХАБЭА-н дүрмийг чанд сахин ажиллах, холбогдох ажилтнуудад зааварчилгаа өгөх; Аж ахуйн ажилтнуудад ажлын чиглэл өгч, үүрэг даалгаврын биелэлтийг шалгаж ажиллах 

НЯРАВ /КЕМП/-/АЙ ДИ ЭМ ЭН ХХК/

-Кемпийн бараа материалын орлого зарлагын өөрчлөлт, үлдэгдлийг тооцож бүртгэлээ тогтмол шинэчлэн хөтлөх -Эд хөрөнгийн бүртгэл тооцоог сайжруулж, эвдрэл гэмтлийг багасгаж, хадгалалт хамгаалалтыг сайжрууахад анхаарч ажиллах -Бараа материалын бүртгэлийг хөтөлж сарын эцэст гар тооллого хийн тайланг хариуцсан нягтланд өгч үлдэгдлийг тулгаж баталгаажуулах -Хүлээн авч байгаа бараа материалыг тоо ширхэгээр нь бүрэн бүтэн байдлыг шалгаж хүлээн авах  

Нярав-Админ Дорноговь кемп 14/14 Даймонд ажилладаг

Хангамжаар ирж байгаа хүнсний бүтээгдэхүүн бусад бараануудыг дагалдах баримтаар тоо хэмжээ, чанарын дагуу нэг бүрчлэн тулган, хүлээн авч, иж бүрэн анхан шатны баримтаар орлогодох Бараа бүтээгдэхүүн хүнсний болон бусад бараануудыг агуулахад журмын дагуу хадгалах, агуулахын хадгалалт хамгаалалтанд хяналт тавих Кемпийн хүнсний материалын захиалга гаргах, хүлээн авах, орлого зарлагын баримтаар хөтлөх Хүнс бараа материалын захиалгыг ерөнхий тогоочтой хамт тооцон гаргаж катеринг менежерээр батлуулах Өдөр тутмын бараа материал хүнсний зарлагыг шаардах хуудсаар баримтжуулан кемп менежерийн зөвшөөрлөөр гарган олгох Агуулахын цоож түгжээг шалгах Хагас бүтэн жилийн эд хөрөнгийн тооллогыг чанартай үнэн зөв тогтоосон хугацаанд явуулах Агуулахад хадгалагдах хүнсний бүтээгдэхүүнийг стандартын дагуу хадгалж, бараа бүтээгдэхүүнийг хүлээн авсан дарааллын дагуу түрүүлж орсон хүнсний түүхий эд, бүтээгдэхүүнийг эхэлж хоол үйлдвэрлэлд оруулах зарчмаар сэлгэн байрлуулах, цэвэрлэгээ халдваргүйтгэлийг тогтмол хийж гүйцэтгэх. Хүнсний түүхий эд, бүтээгдэхүүнийг худалдан авахдаа баталгаажилт, (гарал үүслийн, эрүүл ахуйн гэрчилгээ) шинжилгээний дүнг шалгаж, гадаад байдал, амт, үнэр, өнгийг мэдрэхүйн эрхтний тусламжтайгаар сайтар шалгаж авна. Хүнсний түүхий эд бүтээгдэхүүнийг шинж чанар, хадгалалтын нөхцлийг харгалзан эрүүл ахуйн шаардлага хангасан агуулах, хөргүүр, хөлдөөгчид хадгална. Хүнсний дэлгүүрийн барааг хариуцан өдөр тутмын орлого зарлагыг хөтлөх, тооллого хийх, Агуулахын цэвэрлэгээ үйлчилгээг тогтмол хийж хүнсний бүтээгдэхүүн,бараа материалд шууд ба шууд бусаар бохирдохгүй байх нөхцлийг бүрдүүлэх. Агуулахын орчны температур болон чийгшлийн хэмжээ, хүнс нарийн ногоо хадгалах температурыг тогтмол бүртгэж эрүүл ахуйчид тогтмол мэдээллэх Уурхайн кемпийн ажилтнуудын цагийн болон кемпийн бүртгэл тооцоо гаргах Кемп болон төв оффис хоорондийн бүхий л үйл ажиллагаанд дэмжлэг үзүүлэх, мэдээллээр хангах, кемпийн ажилтнуудын асуудлыг хурдан шуурхай мэдэгдэх, 

КОМПАНИЙН ХУУЛЬЧ

Kомпанийн дурэм журам, гэрээ хэлэлцээр, баримт бичгийг хууль тогтоомж болон дотоод хэм хэмжээнд нийцүүлэн боловсруулах, хянах үйл ажиллагааг удирдлагаар хангах, шaардлагатай баримт бичгийг хянах Kомпанийн үйл ажиллагаа хууль тогтоомж, дүрэм журам, дотоод хэм хэмжээ, гэрээгээр хүлээсэн үүрэгтэй нийцэж байгаа эсэхэд хяналт тавих, хуулийн нийцлийг хангуулах ажлыг удирдан зохион байгyулах Удирдлагад хууль эрх зүйн үүднээс дүгнэлт, тайлбар, зөвлөмж өгөх, Kомпанитай холбоотой хэрэг, маргаанд Kомпаний эрх ашгийг хамгаалан оролцох, хэлэлцээр хийх, Болзошгуй асуудлуудаас зайлсхийх, компанийн ашиг сонирхолд нийцүүлэн асуудлыг шийдвэрлэхээс гадна цаг тухайд нь үнэн зөв, хараат бус, бизнесийн мэдрэмж бүхий Xууль эрх зүйн зөвөлгөөг удирдлагад өгөх Tөрийн байгууллагатай холбоотой асуудлуудыг шийдвэрлэхэд чиглэсэн төрөл бүрийн нөхцөл байдлын талаар хууль эрх зүйн санал дүгнэлт өгөх. Aжиллагсдад хууль зүйн хариуцлагын талаар мэдлэг олгох зорилгоор сургалтыг зоxион байгуулах Aжлын байрны тодорхойлолтод заасан бусад чиг үүргийг хэрэгжүүлэх зэрэг болно

Бэлтгэгч /Өмнөговь аймаг, Цогтцэций сум/

Хоол үйлдвэрлэлийн хэсгийн дэг журам, хөдөлмөр хамгаалал, ариун цэвэр, эрүүл ахуйн дүрэм, технологийн зарчмыг баримтлан ажиллах Тоног төхөөрөмж, багаж хэрэгслийн бүрэн бүтэн байдал, аюулгүй ажиллагаанд хяналт тавих Эрүүл ахуйн шаардлага хангасан хүнсний түүхий эдийг анхан шатны болон дулааны боловсруултанд оруулж батлагдсан меню технологийн картны дагуу хоол үйлдвэрлэх Хүнсний түүхийн эд, бүтээгдэхүүний хадгалалтын нөхцлийн дагуу, эмх цэгцтэй хадгалж, муудах, бохирдохоос сэргийлэн хадгалалтын хугацаанд хэрэглэх Ажлын байрны тодорхойлолт заасан бусад ажил үүргүүдийг хийж гүйцэтгэнэ.

Тогооч /Өмнөговь аймаг, Цогтцэций сум/

Технологийн картын дагуу эрүүл ахуйн шаардлагад нийцсэн амт чанартай хоолыг түргэн шуурхай гаргах Гал тогооны дотоод дэг журам, хөдөлмөр хамгаалал, эрүүл ахуйн дүрмийг чанд мөрдөх, технологийн горимыг баримтлах, меню хөгжүүлэх,  ээлжийн ажилчдыг удирдлагаар хангах, хяналт тавих, үйлчлүүлэгчдэд эрүүл аюулгүй хоол хүнсээр хангаж ажиллана

Ахлах тогооч /Өмнөговь аймаг, Цогтцэций сум/

Технологийн картын дагуу эрүүл ахуйн шаардлагад нийцсэн амт чанартай хоолыг түргэн шуурхай гаргах Гал тогооны дотоод дэг журам, хөдөлмөр хамгаалал, эрүүл ахуйн дүрмийг чанд мөрдөх, технологийн горимыг баримтлах, меню хөгжүүлэх, сайжруулах ээлжийн өдөр тутмын үйл ажиллагааг удирдан зохион байгуулах, ээлжийн ажилчдыг удирдлагаар хангах, хяналт тавих, үйлчлүүлэгчдэд эрүүл аюулгүй хоол хүнсээр хангаж ажиллана

Холбоо барих

Монгол улс, Улаанбаатар хот, Хан-Уул дүүрэг, Монгол улс, Улаанбаатар хот, Хан-Уул дүүрэг, 15-р хороо Forum center 5 давхар

Монголын иргэн бүрд ажлын байр!.

Zangia.mn

Copyright © 2008-2025.