Нягтлан бодох бүртгэлийн үйл ажиллагааг НББОУС-ын болон хуулийн дагуу үнэнч шударга удирдан зохион байгуулах, хяналт тавих Компанийн санхүүгийн тайлан, татварын тайлан гаргах Удирдлагыг шаардлагатай санхүүгийн тоон мэдээлэл, тайлангаар хангах Зөвлөн чиглүүлэх удирдлагаар хангах
Зочид, үйлчлүүлэгч нарын захиалсан хоолыг технологийн дагуу амт чанартай, эрүүл, түргэн шуурхай хийж өгөх, ХАБЭАхуйн шаардлага, стандартыг чанд мөрдөж ажиллах Өөрийн хариуцсан үндсэн хоолонд хэрэглэгдэх хүнсний материал, хачир, соус, сүмс болон бусад бэлдэцийг бэлтгэх Үндсэн хоолонд хэрэглэгдэх материалиудыг технологийн дагуу зөв зориулалтын дагуу хадгалах Батлагдсан технологийн дагуу амт чанартай, эрүүл ахуйн шаардлага хангасан хоол гаргах Гал тогооны орчны эрүүл ахуйг дээл зэргээр хангах 2 өдөр ажиллаад 2 өдөр амарна