Үйлдвэрлэлийн ажилчдыг зөв зохион байгуулах, хяналт тавих Үйлдвэрлэл болон нөөцийг төлөвлөх, бүтээмжийг нэмэгдүүлэх, ажиллах хүчний сонголт, хуваарилалтыг оновчтой хийх Хамт олны хандлага харилцааг сайжруулах, идэвхжүүлэх Ажлын байрны аюулгүй ажиллагааг ханган зааварчилгааг мөрдөн ажиллах
- Хүнсний үйлдвэрийн тоног төхөөрөмжийн хэвийн ажиллагааг хангаж ажиллах, - Шаардлагатай тохиолдолд засвар үйлчилгээг зохион байгуулах-Үйлдвэрийн тасралтгүй ажиллагааг хангаж ажиллах ШИНЭ ТӨГСӨГЧ БАЙЖ БОЛНО. СУРГААД АВАХ БОЛОМЖТОЙ
Үйлдвэрийн байр, тоног төхөөрөмж, агуулах, үйлдвэрт ашиглагдаж байгаа түүхий эд материал, бүтээгдэхүүн болон ажилчдын эрүүл ахуйг хангуулах, стандартын шаардлага хангасан нөхцөлд үйлдвэрлэл явагдаж буй эсэхэд хяналт тавих ажлуудыг гүйцэтгэх; Үйлдвэрлэлийн байгууламжийн болон ажилчдын аюул, эрсдэлийг илрүүлж, урьдчилан сэргийлж ажиллах нөхцлийг бүрдүүлэхэд шаардлагатай арга хэмжээг авч ажиллах
Нягтлан бодох бүртгэлийн стандарт болон холбогдох хууль тогтоомж, дүрэм, журмын хүрээнд үнэн зөв хөтлөн явуулж холбогдох санхүүгийн тайланг цаг хугацаанд нь гаргах. Удирдлагыг үнэн зөв мэдээллээр хангаж ажиллах. АБТ-д заасан чиг үүргийг хэрэгжүүлэх
- Хүнсний үйлдвэрийн тооцоолол хийх, - Үйлдвэрлэлийн нөөцийн мэдээ гаргах, - Үйлдвэрлэлийн түүхий эд болон СББ-н төлөвлөгөө, захиалга гаргах
- Хүнсний бараа бүтээгдэхүүний түгээлт хийнэ. - Худалдааны төлөөлөгчтэй хамтарч ажиллана. - Амбаарын эмх цэгц, ариун цэврийг ханган ажиллах
1. Үйлдвэрлэлийн тасалдалгүй ажиллагааг ханган ажиллах 2. Үйлдвэрлэлийн бодлогын бичиг баримт боловсруулж хэрэгжилтийг хангуулах 3. Хариуцсан функцийн үйл ажиллагаанд хяналт тавьж, стандарт тогтоох 4. Үйлдвэрлэлийн бүтээмжийг хангах, нэмэгдүүлэх 5. Бодлогын газраас гарсан шийдвэр зөвлөмжийг ханган ажиллах 6. Үйлдвэрлэлийн түүхий эд, СББ-ын нөөцийн мэдээлэл, захиалга хариуцах
Бүтээгдэхүүнийг чанар стандартын дагуу үйлдвэрлэх ХАБЭА-н аюулгүй ажиллагаагаа ханган мөрдөж, үйлдвэрлэлийн хэвийн үйл ажиллагааг хангах Бүтээгдэхүүнийг батлагдсан орц найрлагын дагуу бэлдэх