- Салбар нэгжүүдийн өдөр тутмын үйл ажиллагааг явуулахад бүрэн хяналт тавьж ажиллах - Хүнсний аюулгүй байдлыг ханган эрүүл чанартай уух зүйлсээр үйлчлэх , соёлтой үйлчилгээг хүргэхэд дэмжиж ажиллах - Хэрэглэгчийн сэтгэл ханамжийг хангах санал гомдол шийдвэрлэх - Үйл ажиллагааны стандарт боловсруулж хяналт тавих, төлөвлөх үйл ажиллагааг хэвийн хангаж ажиллах, удирдан зохион байгуулах, тайлагнах - Ажилтнуудын өдөр тутмын үйл ажиллагааг хянах, удирдан чиглүүлэх - Борлуулалтын өсөлтийг дэмжих, хэмнэлтийг бий болгох - Үйл ажиллагааны үр ашгийг сайжруулах арга замыг хайх - Бариста нарыг удирдан сургах, хөгжүүлэх хөтөлбөрийг зохион байгуулах