Батлагдсан технологийн картын дагуу амт чанартай эрүүл ахуйн шаардлага хангасан хоол гаргах ХАБЭАхуйн стандартыг чанд мөрдөн ажиллах Захиалгын дагуу хоолны өнгө үзэмж, амт чанарт анхааран шаардлага хангахуйц гаргах
Батлагдсан технологийн дагуу амт чанартай, эрүүл ахуйн шаардлага хангасан хоол гаргах ХАБЭАхуйн шаардлага, стандартыг чанд мөрдөж ажиллах
Гал тогооны үйл ажиллагааг стандартад нийцүүлэн үйлдвэрлэлд орж буй түүхий эд, бараа материал хүлээн авахаас эцсийн бүтээгдэхүүн гаргах хүртэлх технологийн бүхий л үйл ажиллагааг хариуцан хяналт тавьж ажиллах Хоолны жор, технологийн картыг боловсруулах, хэрэгжилтэд хяналт тавих Гал тогооны ажилтнуудыг өдөр тутмын удирдлагаар ханган, үйл ажиллагааг зохион байгуулах Салат, пицца, хачир, шөл зэрэг хоол гаргах
Батлагдсан технологийн дагуу амт чанартай, эрүүл ахуйн шаардлага хангасан хоол гаргах ХАБЭАхуйн шаардлага, стандартыг чанд мөрдөж ажиллах
Батлагдсан технологийн дагуу амт чанартай, эрүүл ахуйн шаардлага хангасан хоол гаргах ХАБЭАхуйн шаардлага, стандартыг чанд мөрдөж ажиллах
Караокены өдөр тутмын үйл ажиллагаанд хяналт тавих Компанийн дотоод дүрэм журам, хөдөлмөрийн аюулгүй ажиллагааг хангах Ажилтнуудын цагийн хуваарийн төлөвлөлтийг гаргах, бүртгэх, тайлагнах Зочдод дээд зэргийн үйлчилгээ үзүүлэх ажлыг зохион байгуулах
Рестораны төлөвлөгөөг боловсруулж, батлуулах, хэрэгжүүлэх Рестораны өдөр тутмын үйл ажиллагаанд хяналт тавих, шинэ санал санаачилга дэвшүүлэн ажиллах Хүлээн авалт арга хэмжээг үр дүнтэй зохион байгуулах, борлуулалтыг өсгөх Ажлын байрны хөдөлмөрийн аюулгүй байдал, эрүүл ахуй, дотоод дүрэм журмыг мөрдүүлэн ажиллах Шангри Ла-д байрлалтай рестораны үйл ажиллагаа удирдан зохион байгуулж ажиллах
Ресторан, хурлын заалны зохион байгуулалт, ашиглалтыг хариуцаж, тэдгээрийг бүрэн хүчин чадлаар нь ажиллуулж үйлчлүүлэгчдийн сэтгэл хангалуун байлгах зорилтын хүрээнд бармен, зөөгч, үйлчлэгч, өлгүүрчин нарын ажлыг зөв зохион байгуулж, тэдний ажлын цагийн хуваарь, ажлын цагийг үр бүтээлтэй өнгөрүүлэхэд гол анхаарлаа төвлөрүүлж ажиллана. Ресторан, хурлын зааланд зохион байгуулагдаж буй хүлээн авалт, ёслолын арга хэмжээг үйлчилгээний чанарын дээд түвшинд зохион байгуулна. Компанийн дотоод дүрэм журам, хөдөлмөрийн аюулгүй ажиллагааг хангах Ажилтнуудын цагийн хуваарийн төлөвлөлтийг гаргах, бүртгэх, тайлагнана
Компанийн маркетингийн стратегийг боловсруулах, хэрэгжүүлэх, хөгжүүлэхэд багтаа дэмжлэг үзүүллэх Зорилтот зах зээлд чиглэсэн маркетингийн төлөвлөгөө боловсруулж, хэрэгжүүлэх Төлөвлөгөөний гүйцэтгэлд хяналт тавин, тайлагнах Олон нийтэд чиглэсэн контент, идэвхжүүлэлт, сурталчилгааны үйл ажиллагааг хэрэгжүүлэх Сошиал медиа хөгжүүлэх, хөтлөх
Гадны болон дотоодын зочдод мэргэжлийн түвшинд үйлчилж, сонголт хийхэд нь туслах, тухтай орчинг бүрдүүлэх; Үйлчилгээний стандартыг мөрдөн, байгууллагын борлуулалтын төлөвлөгөөг биелүүлэхэд хамтран ажиллах;
Кассын бичилт хийх Харилцагч үйлчлүүлэгчдийн худалдан авалтын тооцоог хийх Бэлэн мөнгөний гүйлгээг хариуцах
Зочид буудлын өдөр тутмын үйл ажиллагааг чиглүүлэх, удирдлагаар хангаж хяналт тавих Борлуулалтын тайланг өдөр, сар, улирлаар тайлагнах Борлуулалтын төлөвлөгөөг гаргаж хэрэгжүүлэх Үйлчилгээний стандарт, дүрэм журамыг боловсруулж, мөрдүүлэн ажиллах
Меньюнд заасан уух зүйлс, коктелыг амт чанартай, өнгө үзэмжтэй, технологийн дагуу бэлтгэх Согтууруулах ундаа болон, халуун хүйтэн уух зүйлээр үйлчилнэ Бараа материалыг хариуцаж, тооллого хийж, бүртгэл хөтлөх Үйлчлүүлэгчээс тооцоог үнэн зөв авч,тэмдэглэл хөтөлж, орлогын дүн гаргах