Санхүү болон татвар, НД тайлан гаргах Харилцагчтай тооцоо нийлэх Үндсэн хөрөнгө, бараа материалын тооллого хийх Сарын мөнгөн урсгал гаргаж, төлөвлөлт хийх ТЭМ өртөг тооцоололд хяналт тавих НББОУС-ын дагуу бүртгэл хөтлөх
Төслийн барилга байгууламжийн усан хангамж, ариутгах татуургын шийдлийг эдийн засгийн хэмнэлттэй чанарын өндөр түвшинд гүйцэтгэх ажлыг удирдан зохион байгуулах Барилга байгууламжийн усан хангамж, ариутгах татуургын шугамын тоног төхөөрөмжийн шийдлийг гаргах Цэвэр бохир усны шугамын тоног төхөөрөмжийн хэвийн ажиллагаа, ашиглалтыг хариуцан ажиллах
Ээлжиндээ 40 ажилчидтай хоол үйлдвэрлэл, катерингийн үйл ажиллагаа эрхэлдэг хөдөө орон нутагт байрлах төслийн өдөр тутмын үйл ажиллагааг зохион байгуулж, удирдлагаар хангаж, процессд хяналт тавьж ажиллах, Хоол үйлдвэрлэлийн үйл ажиллагаа хэвийн явагдаж буй эсэхэд хяналт тавих, чанартай бүтээгдэхүүн үйлдвэрлэж буй эсэхэд хяналт тавих, хэрэглэгчийн хэрэгцээ шаардлагад нийцүүлэх, Өөрийн удирдлагад ажиллах ажилтнуудад мэргэжлийн арга зүйгээр хангаж чиглэл өгч, удирдан зохион байгуулж ажиллах, Төв оффисс болон хамтран ажиллах байгууллагатай зохицож, харилцаа холбоо сайтай ажиллах Сар бүрийн гэрээний биелэлтэнд хяналт тавьж, үл тохирлыг дээд удирдлагад танилцуулж шуурхай барагдуулж ажиллах, Ажлын байрны тодорхойлолтын дагуу бусад ажлуудыг гүйцэтгэх
Өөрт ноогдсон ажлын талбарыг эмх цэгцтэй байлгах; Дараа өдрийн үйлдвэрлэлийн түүхий эд материалыг бэлтгэх; Хөргөгч, хөлдөөгчийн эмх цэгц, цэвэрлэгээнд анхаарах; Хувийн ариун цэврийг чандлан сахих; Ахлах өгсөн заавар болон хоол үйлдвэрлэлийн стандартыг мөрдөж ажиллах; Түүхий эд материалыг хорогдол багатай бэлтгэх; Мах болон махан бүтээгдэхүүний чанарт анхаарал тавих; Гал тогооны бэлтгэл ажлыг хурдан шаламгай хариуцлагатай хийж гүйцэтгэх
Амралтын байр, оффис, нийтийн талбайн бүх төрлийн цэвэрлэгээг стандартын дагуу өдөр тутам хийж гүйцэтгэх; Цэвэрлэгээний болон хангамж материалыг стандартын дагуу тоо хэмжээгээр тавих, хянах; Орны цагаан хэрэглэл, бусад даавуун эдлэлийг солих, нөхөж тавих; Өрөөний эд хогшлын бүрэн бүтэн байдлыг хариуцах, хянах; Хуваарийн дагуу төлөвлөгдсөн цэвэрлэгээ үйлчилгээг цаг хугацаанд хийх
Стандартын дагуу хэрэглэгчид хоол үйлдвэрлэлийн үйлчилгээ үзүүлэх; Үйлчлүүлэгчдэд сэтгэл ханамж өндөр үйлчилгээ үзүүлэх Харилцагч үйлчлүүлэгч нарын санал сэтгэгдэлийн сонсож удирдлагуудад түргэн шуурхай мэдээллэж байх; гомдол барагдуулах Уух зүйлс, хариуцсан бараа бүтээгдэхүүний захиалга, хадгалах хугацаа, чанар стандартыг хариуцаж хянаж ажиллах;
Хоол үйлдвэрлэлийн стандарт дүрэм журмыг баримтлан ажиллах; Түүхий эд, бараа материалын чанарт анхаарах; Түүхий эд материалыг технологийн дагуу зөв зохистой хэрэглэх, стандарт өртгийн дагуу зарцуулалттай байх; Цаг ашиглалт сайн байх; Дараа өдрийн үйлдвэрлэлийн түүхий эд материалыг бэлтгэх;
Компаниас хэрэгжүүлж буй ХАБЭА-н бодлого, дүрэм журмыг өөрийн төсөлд таниулах, хэрэгжилтийг хангах, үйлчилгээ үзүүлж буй компанийн шаардалагын дагуу мэдээ тайланг тухай бүр мэдээллэж тайлагнаж ажиллах, Ажилтнуудыг осол эндэгдлээс урьдчилан сэргийлэх, хөдөлмөрийн аюулгүй байдал, эрүүл ахуйн мэргэжлийн зохицуулалт, арга зүйгээр хангах Төслийн өдөр тутмын ХАБ- ын зааварчилгааг өгөх, үүсэж болзошгүй эрсдлээс урьдчилан сэргийлэх, хяналт тавьж ажиллах, Үүссэн аюул, ослын хор, нөлөөллийг бууруулах ажлыг төлөвлөх, зохион байгуулах Шаардлагатай тохиолдолд байгаль орчны шинжилгээ, үнэлгээ гаргах, Ажилтнуудад өдөр тутам ХАБ зааварчлага өгч, баримт хөтлөх, баталгаажуулах
Хоол үйлдвэрлэл, үйлчилгээний ажлын байранд эрүүл ахуйн стандартыг мөрдүүлэх, чанарын хяналт тавих, Хүнсний бүтээгдэхүүний худалдан авалт, хоол үйлдвэрлэлийн процесс боловсруулалтад хяналт тавих, Хүнсний аюулгүй байдал, эрүүл ахуйд тавигдах стандартыг хангаж ажиллах, эрдслээс урьдчилан сэргийлэх арга хэмжээ авах, хэрэгжүүлэх, хянах, эрсдэлийн акт, зохистой дадлын гүйцэтгэлийг хангахын тулд заавар зөвлөмж өгөх, мэдээллээр хангах ХАБ-ын чанарын хяналт тавих, лабораторын шинжилгээнийн дүгнэлтэнд хяналт тавих, түүхий эдийн шинжилгээнд хяналт тавих Ажилтнуудын хөдөлмөр хамгаалал, аюулгүй байдлын хууль дүрэм стандартыг мөрдүүлэх
Хоол үйлдвэрлэлийн стандарт дүрэм журмыг баримтлан ажиллах; Түүхий эд, бараа материалын чанарт анхаарах; Түүхий эд материалыг технологийн дагуу зөв зохистой хэрэглэх, стандарт өртгийн дагуу зарцуулалттай байх; Цаг ашиглалт сайн байх; Дараа өдрийн үйлдвэрлэлийн түүхий эд материалыг бэлтгэх;
Кемпийн бүх хэсгийн байр сууцны өдөр тутмын цэвэрлэгээ үйлчилгээ, угаалгын хэсгийг хариуцаж ажилтнуудыг удирдлагаар хангах, Ажлын төлөвлөгөөг нарийвчлан гаргаж, ажил үйлчилгээг чанартай гүйцэтгүүлэх, хянах захиалагчийн сэтгэл ханамжид хүрэх, ЗБ-ын менежмент, өрөө үйлчилгээний ажилтнаар мэргэшсэн
Эрүүл ахуйн шаардлага хангасан хүнсний түүхий эдийг анхан шатны болон дулааны боловсруулалтанд оруулж батлагдсан жор, технологийн дагуу хоол үйлдвэрлэх ажиллагаанд хяналт тавих, Хоол, бүтээгдэхүүнээс дээж авах, устгах, хянах үйл ажиллагаа, үйлчлүүлэгчдээс хоолны амт, чанартай холбоотой гарсан санал, гомдлыг судалж тухай бүр барагдуулж байх, Ашиглагдаж буй тоног төхөөрөмж, багаж хэрэгслийн аюулгүй ажиллагаа, ариутгал, цэвэрлэгээний зааврын дагуу ажлын байранд мөрдүүлэх, Өөрийн багт ажиллаж байгаа тогооч нарыг зохион байгуулж, гүйцэтгэлд хяналт тавьж ажиллах, Бүтээгдэхүүний өртөг зардал тооцох нягтлан бодогчтой хамтран ажиллах,
Бараа материал болон ТЭМ-ийн орлого, зарлагыг үнэн зөв бүртгэх, Анхан шатны баримтуудыг зөв бүртгэх, тайлан мэдээг зөв гаргах Агуулахын бүртгэлийг зөв хийх, захиалга зөв хийж, бараа материалын нөөцийг хангах, бэлтгэн нийлүүлэгчтэй хамтарч ажиллах, Бараа материалын болон өмч хөрөнгийн тооллогыг цаг тухайд нь шуурхай хийж, тайлан тооцоог нэгтгэж, удирдах ажилтанд тухай бүр шуурхай мэдээллээр хангах, Өмч хөрөнгийн ашиглалт, хадгалалт хамгаалалтанд өдөр тутам байнгын хяналт тавьж, болзошгүй эрсдлээс хамгаалах, урьдчилан сэргийлэх арга хэмжээ авч ажиллах,
Нягтлан бодох бүртгэлийн бүх төрлийн ажил хариуцах чадвар бүхий тайлан тооцоо, тооллого хийх чадвартай байх, багаа сайн удирдах НДШ, ХХОАТ гаргахад бэлдэх, ХХОАТ мэдлэгтэй байх, Ажлын байранд заасан бусад үүрэг
Төслийн барилга байгууламжийн халаалт, агаар сэлгэлтийн шийдлийг эдийн засгийн хэмнэлттэй чанарын өндөр түвшинд гүйцэтгэх ажлыг удирдан зохион байгуулах Барилга байгууламжийн халаалт агаар сэлгэлтийн шугамын тоног төхөөрөмжийн шийдлийг гаргах Халаалт агааржуулалт, хөргөлтийн тоног төхөөрөмжийн хэвийн ажиллагаа, ашиглалтыг хариуцан ажиллах