Одоогоор мэдэгдэл алга байна

Үндсэн хувилбар

“Рэд Рок Холдинг” ХХК

  • Ажлын байрны зар
  • Манай компани
  • Мэдээ, мэдээлэл
Захирлын туслах

Холдинг компанийн захирлын ажилд дэмжлэг үзүүлэж, уулзалтын цаг товлох, гэрээ бичиг хэрэг цэгцлэх, үдийн хоол зохицуулах, бусад хэлтэс тасагтай холбоо тогоох;  Бичиг баримттай стандартын дагуу ажиллах;   Компанийн хурал төлөвлөх, хурлын шийдвэрийг холбогдох газруудад хүргэх,  Захирлын даалгасан бусад үүргийг ажлын байрны тодорхойлолтонд заасны дагуу гүйцэтгэх

Ариутгал, халдваргүйжүүлэлтийн ажилтан

Ажлын байранд ариутгал, Халдваргүйжүүлэлтийг стандартын дагуу хийх Хортон шавжийн тандалт, ариутгалын судалгаа хийх, тогтмол халдваргүйжүүлэлт хийх Хамтран ажиллах байгууллага, төслийн удирдлагад үнэн зөв мэдээлэл өгөх Ажлын байранд заагдсан бусад ажил үүргийг гүйцэтгэх

ЗОХИОН БАЙГУУЛАГЧ

Хоол үйлчилгээний стандарт  дүрэм стандартыг мөрдүүлэн ажиллуулах; Ажилчдын хөдөлмөрийн сахилга батыг хангуулах, сургах, хөгжүүлэх талд дээр санаачлагатай ажиллах, удирдлагаар хангаж ажиллах Тогооч нартай нягт хамтран ажиллаж, рестораны үйл ажиллагааг байнга тасралтгүй сайжруулж байх; Аюулгүй ажиллагаа болон холбогдох заавар журмыг мөрдөн ажиллах; Удирдлагаас даалгасан бусад ажил үүргийг хийж гүйцэтгэх; Зочдын хүсэл сонирхолыг сонсон боломжит арга хэмжээг шуурхай авч ажиллах

Тогооч /Бөөрөлжүүт/

  Хоол үйлдвэрлэлийн стандарт дүрэм журмыг баримтлан ажиллах; Түүхий эд, бараа материалын чанарт анхаарах; Түүхий эд материалыг технологийн дагуу зөв зохистой хэрэглэх, стандарт өртгийн дагуу зарцуулалттай байх; Цаг ашиглалт сайн байх; Дараа өдрийн үйлдвэрлэлийн түүхий эд материалыг бэлтгэх;

Ахлах тогооч /Бөөрөлжүүт/

Хоол үйлдвэрлэлийн албаны бүхий л үйл ажиллагааг удирдан зохион байгуулах; Байгууллагын нэр хүнд, борлуулалтын төлөвлөгөөг биелүүлэх, нэмэгдүүлэхэд санал санаачилгатай ажиллах; Түүхий эд, материалын хангалт, нийлүүлэлт, зарцуулалтад хяналт тавих замаар харилцагч нарын сэтгэл ханамжид нийцсэн, эрүүл чанартай хоолыг хүргэх; Хоол үйлдвэрлэл, үйлчилгээний чанар стандарт, горимыг ажилтнуудаар мөрдүүлэх, хяналт тавих;

Өрөө үйлчилгээний даамал /Бөөрөлжүүт/

Кемпийн бүх хэсгийн байр сууцны өдөр тутмын цэвэрлэгээ үйлчилгээ, угаалгын хэсгийг хариуцаж ажилтнуудыг удирдлагаар хангах,  Ажлын төлөвлөгөөг нарийвчлан гаргаж, ажил үйлчилгээг чанартай гүйцэтгүүлэх, хянах захиалагчийн сэтгэл ханамжид хүрэх, ЗБ-ын менежмент, өрөө үйлчилгээний ажилтнаар мэргэшсэн  

Агуулахын эрхлэгч ростероор

Бараа материал болон ТЭМ-ийн орлого, зарлагыг үнэн зөв бүртгэх, Анхан шатны баримтуудыг зөв бүртгэх, тайлан мэдээг зөв гаргах Агуулахын бүртгэлийг зөв хийх,  захиалга зөв хийж, бараа материалын нөөцийг хангах, бэлтгэн нийлүүлэгчтэй хамтарч ажиллах,  Бараа материалын болон өмч хөрөнгийн тооллогыг цаг тухайд нь шуурхай хийж, тайлан тооцоог нэгтгэж, удирдах ажилтанд тухай бүр шуурхай мэдээллээр хангах,  Өмч хөрөнгийн ашиглалт, хадгалалт хамгаалалтанд өдөр тутам байнгын хяналт тавьж, болзошгүй эрсдлээс хамгаалах, урьдчилан  сэргийлэх арга хэмжээ авч ажиллах, 

Кемп менежер /ростероор/

Ээлжиндээ 70-80 ажилчидтай хоол үйлдвэрлэл, катерингийн үйл ажиллагаа эрхэлдэг хөдөө орон нутагт байрлах төслийн өдөр тутмын үйл ажиллагааг зохион байгуулж, удирдлагаар хангаж, процессд хяналт тавьж ажиллах, Хоол үйлдвэрлэлийн үйл ажиллагаа хэвийн явагдаж буй эсэхэд хяналт тавих, чанартай бүтээгдэхүүн үйлдвэрлэж буй эсэхэд хяналт тавих, хэрэглэгчийн хэрэгцээ шаардлагад нийцүүлэх,   Өөрийн удирдлагад ажиллах ажилтнуудад мэргэжлийн арга зүйгээр хангаж чиглэл өгч, удирдан зохион байгуулж ажиллах,  Төв оффисс болон хамтран ажиллах  байгууллагатай  зохицож, харилцаа холбоо сайтай  ажиллах Сар бүрийн гэрээний биелэлтэнд хяналт тавьж, үл тохирлыг дээд удирдлагад танилцуулж шуурхай барагдуулж ажиллах,  Ажлын байрны тодорхойлолтын дагуу  бусад ажлуудыг гүйцэтгэх

ХАС- н инженер

  Төслийн барилга байгууламжийн халаалт, агаар сэлгэлтийн шийдлийг эдийн засгийн хэмнэлттэй чанарын өндөр түвшинд гүйцэтгэх ажлыг удирдан зохион байгуулах Барилга байгууламжийн  халаалт агаар сэлгэлтийн шугамын тоног төхөөрөмжийн шийдлийг гаргах Халаалт агааржуулалт, хөргөлтийн тоног төхөөрөмжийн хэвийн ажиллагаа, ашиглалтыг хариуцан ажиллах

ХАБЭА-н ажилтан ростер

Компаниас хэрэгжүүлж буй ХАБЭА-н бодлого, дүрэм журмыг өөрийн төсөлд таниулах,  хэрэгжилтийг хангах, үйлчилгээ үзүүлж буй компанийн шаардалагын дагуу мэдээ тайланг тухай бүр мэдээллэж тайлагнаж ажиллах, Ажилтнуудыг осол эндэгдлээс урьдчилан сэргийлэх, хөдөлмөрийн аюулгүй байдал, эрүүл ахуйн мэргэжлийн зохицуулалт, арга зүйгээр хангах Төслийн өдөр тутмын ХАБ- ын зааварчилгааг өгөх, үүсэж болзошгүй эрсдлээс урьдчилан сэргийлэх, хяналт тавьж ажиллах, Үүссэн аюул, ослын хор, нөлөөллийг бууруулах ажлыг төлөвлөх, зохион байгуулах Шаардлагатай тохиолдолд байгаль орчны шинжилгээ, үнэлгээ гаргах,  Ажилтнуудад өдөр тутам ХАБ зааварчлага өгч, баримт хөтлөх, баталгаажуулах

Санхүүгийн шинжээч

Охин болон хамаарал бүхий компаниудын санхүүгийн тайлан дээр шинжилгээ хийнэ.  Хамаарал бүхий компаниудын бизнес төлөвлөгөөнд хяналт тавьж ажиллана. Удирдлагыг мэдээллээр хангаж ажиллах

Ашиглалтын менежер /Ресорт/

Ресортын барилгын ашиглалт хариуцаж, норм, дүрэм, стандарт техникийн нөхцлийн шаардлагыг бүрэн хангаж буй эсэхэд тогтмол хяналт тавьж ажиллах, Ресортын ИТА -ын  өдөр тутмын ажлын ажил үүргийн уялдаа холбоог хангаж, хуваарилах, удирдан зохион байгуулж ажиллах,  Ресортын хэвийн үйл ажиллагааг хангах зорилгоор холбогдох байгууллагатай гэрээтэй ажиллаж үзлэг шалгалтыг тогтмол хийж, аливаа эрсдэл, доголдлоос урьдчилан сэргийлж ажиллах, бусад алба нэгж удирдах албан тушаалтантай хамтран ажиллах Барилгын урсгал засвар үйлчилгээг тогтмол хийж, цэвэрлэх байгууламж, сантехник, цахилгааны талаар өргөн мэдлэгтэй байж төсөв, тооцоолол гаргах Удирдлагын өгсөн үүрэг даалгавар биелүүлж, мэдээллээр хангаж ажиллах

Зочид буудлын мэргэжилтэн

Зочид буудлын өдөр тутмын үйл ажиллагааг хянах, заавар зөвлөгөө өгөх, удирдлагар хангаж ажиллах Зочлох үйлчилгээний стандартын дагуу үйлчилгээ үзүүлж буй эсэхэд хяналт тавих Зочин угтах хэсгийн өдөр тутмын үйл ажиллагааг удирдлагаар хангах, хянах Зочин болон захиалгатай холбоотой асуудлыг зохицуулах, шийдвэрлэх Нэгжүүдийн харилцан уялдаа холбоог хангаж ажиллах Захиалга, зочны өрөө байртай холбоотой бүх асуудлыг зохицуулах Зочлох үйлчилгээний  бодлогын баримт бичиг боловсруулах, шинэчлэх  

Ерөнхий тогооч, ахлах тогооч /ростер/

Эрүүл ахуйн шаардлага хангасан хүнсний түүхий эдийг анхан шатны болон дулааны боловсруулалтанд оруулж батлагдсан жор, технологийн дагуу хоол үйлдвэрлэх ажиллагаанд хяналт тавих, Хоол, бүтээгдэхүүнээс дээж авах, устгах, хянах үйл ажиллагаа, үйлчлүүлэгчдээс хоолны амт, чанартай холбоотой гарсан санал, гомдлыг судалж тухай бүр барагдуулж байх, Ашиглагдаж буй тоног төхөөрөмж, багаж хэрэгслийн аюулгүй ажиллагаа, ариутгал, цэвэрлэгээний зааврын дагуу ажлын байранд мөрдүүлэх, Өөрийн багт ажиллаж байгаа тогооч нарыг зохион байгуулж, гүйцэтгэлд хяналт тавьж ажиллах, Бүтээгдэхүүний өртөг зардал тооцох нягтлан бодогчтой хамтран ажиллах,

Нягтлан бодогч /Шинэ төгсөгч сургаж авна./

  Нягтлан бодох бүртгэлийн бүх төрлийн ажил хариуцах чадвар бүхий тайлан тооцоо, тооллого хийх чадвартай байх, багаа сайн удирдах Цагийн системтэй цалин бодох НДШ, ХХОАТ гаргуулж сургана, ХХОАТ мэдлэгтэй байх,   

ЦБУ -н инженер

  Төслийн барилга байгууламжийн усан хангамж, ариутгах татуургын  шийдлийг эдийн засгийн хэмнэлттэй чанарын өндөр түвшинд гүйцэтгэх ажлыг удирдан зохион байгуулах Барилга байгууламжийн усан хангамж, ариутгах татуургын шугамын тоног төхөөрөмжийн шийдлийг гаргах Цэвэр бохир усны шугамын тоног төхөөрөмжийн хэвийн ажиллагаа, ашиглалтыг хариуцан ажиллах

Эдийн засагч /Инкон/

Компанийн үйл ажиллагааны салбар чиглэл бүрээр эдийн засгийн мэдээлэл бэлтгэх, бизнес төлөвлөгөөг боловсруулахад шаардлагатай мэдээллийг цуглуулах; Батлагдсан  төсвүүдийг нэгтгэх, бизнес төлөвлөгөөг  боловсруулах, танилцуулах, хянуулах, Батлагдсан төсвүүдийг ERP системд оруулах, гүйцэтгэлийг тайлагнах; Төслүүдийн төсвийн гүйцэтгэлд дүн шинжилгээ хийж, ашигт ажиллагааг хангах, алдагдлыг бууруулах санал-тооцоолол гарган танилцуулах, шинэ төсөл хөтөлбөрийн санхүүгийн тооцоолол хийх,                                                                Төслийн төлөвлөлтийн хэрэгжилтийг хэлтсийн удирдлагуудтай  хамтран хянаж ажиллах, төлөвлөгөөний биелэлтийн дүгнэлт гарган удирдлагад  танилцуулах Төслийн хөрөнгө, зарцуулалтын гүйцэтгэлийг гаргах, мөнгөн урсгалын тайланг бэлтгэн удирдлагуудад танилцуулах.                                                                                                                                                                                  Батлагдсан нормын дагуух зарцуулалтууд дээр судалгаа хийх, норм өссөн болон буурсан шалтгааныг тодруулах, залруулах-арга хэмжээний санал боловсруулж батлуулан хэрэгжүүлэх,  шаардлагатай тохиолдолд шинэчлэн батлуулах; Автомашин техникийн түрээсийн үнэлгээ батлуулах; Өндөр дүнтэй худалдан авалтын эдийн засгийн үр өгөөжийн тооцоолол хийх, худалдан авах болон түрээслэх санал бүхий ТЭЗҮ  бэлтгэх,                                                                                                                                        

Худалдан авалтын ажилтан

Харилцагч байгууллагатай хамтран ажиллах гэрээ байгуулах, бараа нийлүүлэлт татан авалтыг цаг хугацаанд нь хийж, хяналт тавьж хамтран ажиллах, Төрөл бүрийн барааны үнийн судалгааг гадаад болон дотоодын зах зээл дээр хийж хамгийн боломжит үнэ, тариф, бүтээгдэхүүний чанарын талаар удирдлагыг мэдээллээр хангах Барилгын материал, зочид буудлын эд хогшил, тоног төхөөрөмж, хүнсний бүтээгдэхүүн, хоол үйлдвэрлэлийн бүтээгдэхүүн зэрэг төрөл бүрийн барааны худалдан авалт, нийлүүлэлт хийх Гадаадаас бараа захиалж, нийлүүлэлт хийх, Интернэт орчинд ажиллах бүрэн чадвартай, хайлт хийж барааны сонголт хийх мэдрэмж сонгож сайтай байх Жолооны үнэмлэхтэй, жолоо барьж чаддаг Ажлын байрны тодорхойлолтонд заасан үндсэн чиг үүргийн дагуу

Технологич /ростероор/

Хоолны жор, технологи картын дагуу амт, чанар, сайтай хоол үйлдвэрлэж буй эсэхэд хяналт тавих, хүнсний аюулгүй байдлыг хангаж ажиллах; Хоолны амт чанарт тогтмол сайжруулалт хийж, үйлчилгээ үзүүлж буй байгууллагын санал хүсэлт, гомдлыг тухай бүр барагдуулж ажиллах, Шинэ төрлийн хоол, бүтээгдэхүүн гарсан тухай бүр ажиллагсдын мэдээллээр тогтмол хангаж, сургалт зохион байгуулах; Үйлчилгээ үзүүлж буй байгууллагын ажлын дүгнэлт, тайланд тусгагдсан асуудалд хянамгаай хандаж, сайжруулалт шинэчлэл хийж байх,  Хоолноос дээж авах, устгах үйл ажиллагааг зохион байгуулах,  Хоолны газарт ашиглагдаж буй тоног төхөөрөмж, багаж хэрэгслийн аюулгүй ажиллагаа, ариутгал, цэвэрлэгээний зааврыг боловсруулж ажлын байранд мөрдүүлэх;

Тооцооны нягтлан бодогч /ростероор/

  Нягтлан бодох бүртгэлийн бүх төрлийн ажил хариуцах чадвар бүхий тайлан тооцоо, тооллого хийх чадвартай байх, багаа сайн удирдах НДШ, ХХОАТ гаргахад бэлдэх,  ХХОАТ мэдлэгтэй байх,  Ажлын байранд заасан бусад үүрэг   

Ахлах нягтлан бодогч

НББ-ийн бодлого, стандартын дагуу компанийн татвар болон нийгмийн даатгалын тайлан гарган, дүн шинжилгээ хийж удирдлагад мэдээлэх, харьяалах татвар, нийгмийн даатгалын байгууллагуудад тайлан хүргүүлэх, Компанийн өр авлагыг барагдуулах, насжилт өндөртэй өр, авлага үүсгэхгүй байхад анхаарч санхүүгийн үйл ажиллагааг оновчтой зохион байгуулах, харилцагч байгууллагуудтай тоооцоо нийлэлтэнд хяналт тавих, Үндсэн хөрөнгө болон түүнтэй адилтгах зүйлсийн холбогдох тооцоо хийх, баталгаажуулах, элэгдлийг тооцоолох, тайлагнах;  Мөнгөн хөрөнгө төлөвлөлт, урсгалд хяналт тавих, Гадаадаас худалдан авсан бараа материал үндсэн хөрөнгийг баримт болон биет байдалд үндэслэн  өртөг тооцоолол хийж, бүртгэх; Хүчин төгөлдөр анхан шатны баримтыг үндэслэн Сангийн сайдын тушаалаар батлагдсан заавар, журам болон НББОУС-ын дагуу нягтлан бодох бүртгэлийг хөтлөх,

Бэлтгэгч тогооч /Бөөрөлжүүт/

Өөрт ноогдсон ажлын талбарыг эмх цэгцтэй байлгах; Дараа өдрийн үйлдвэрлэлийн түүхий эд материалыг бэлтгэх; Хөргөгч, хөлдөөгчийн эмх цэгц, цэвэрлэгээнд анхаарах; Хувийн ариун цэврийг чандлан сахих; Ахлах өгсөн заавар болон хоол үйлдвэрлэлийн стандартыг мөрдөж ажиллах; Түүхий эд материалыг хорогдол багатай бэлтгэх; Мах болон махан бүтээгдэхүүний чанарт анхаарал тавих; Гал тогооны бэлтгэл ажлыг хурдан шаламгай хариуцлагатай хийж гүйцэтгэх

Угаагч /Бөөрөлжүүт/

Үйлдвэрлэлийн сав суулга, аяга тавгийг стандартын дагуу угааж цэвэрлэх; Аяга тавагны бүтэн байдал болон тоо ширхэгэнд хяналт тавих; Ноогдсон ажлын талбарыг эмх цэгцтэй цэвэрхэн байлгах; Хоолны газрын шал, хана, хаалгыг өдөр бүр цэвэрлэж ариутгах ба их цэвэрлэгээг 7 хоног тутам хийх; Хувийн ариун цэврийг чандлан сахих; Цэвэрлэгээний багаж хэрэгслийг тусгай байранд хадгалах, тэдгээрийг цэвэрлэгээ хийж дууссаны дараа халуун усаар угааж, ариутгалын бодисоор халдваргүйжүүлэх;

Өрөө үйлчилгээний ажилтан/Бөөрөлжүүт/

Амралтын байр, оффис, нийтийн талбайн бүх төрлийн цэвэрлэгээг стандартын дагуу өдөр тутам хийж гүйцэтгэх; Цэвэрлэгээний болон хангамж материалыг стандартын дагуу тоо хэмжээгээр тавих, хянах; Орны цагаан хэрэглэл, бусад даавуун эдлэлийг солих, нөхөж тавих; Өрөөний эд хогшлын бүрэн бүтэн байдлыг хариуцах, хянах; Хуваарийн дагуу төлөвлөгдсөн цэвэрлэгээ үйлчилгээг цаг хугацаанд хийх

Нарийн боовны тогооч /ростероор/

Төлөвлөгөөт цэс болон захиалгын дагуу бүтээгдэхүүн /нарийн боов/ үйлдвэрлэж, үйлдвэрлэсэн бүтээгдэхүүний амт, чанар, өнгө үзэмжийг шалгаж үйлчилгээнд гаргах; Дараа өдрийн үйлдвэрлэлийн түүхий эд материалыг бэлдэх; Хувийн болон ажиллаж буй орчны эрүүл ахуй, цэвэрлэгээнд анхаарч ажиллах; Түүхий эд материалыг технологийн дагуу зөв зохистой хэрэглэх, стандарт өртгийн дагуу зарцуулалттай байх; 

Бэлтгэгч тогооч /ростероор/

Өөрт ноогдсон ажлын талбарыг эмх цэгцтэй байлгах; Дараа өдрийн үйлдвэрлэлийн түүхий эд материалыг бэлтгэх; Хөргөгч, хөлдөөгчийн эмх цэгц, цэвэрлэгээнд анхаарах; Хувийн ариун цэврийг чандлан сахих; Ахлах өгсөн заавар болон хоол үйлдвэрлэлийн стандартыг мөрдөж ажиллах; Түүхий эд материалыг хорогдол багатай бэлтгэх; Мах болон махан бүтээгдэхүүний чанарт анхаарал тавих; Гал тогооны бэлтгэл ажлыг хурдан шаламгай хариуцлагатай хийж гүйцэтгэх;

Холбоо барих

Монгол улс, Улаанбаатар хот, Сүхбаатар дүүрэг, 1-р хороо, Соёл амралтын хүрээлэн, П.Гэндэнгийн гудамж-16, Цэнтрал оффис 4 давхарт

Монголын иргэн бүрд ажлын байр!.

Zangia.mn

Copyright © 2008-2024.