Зочид буудлын бодлого, журмын дагуу НББ-ийн бүх баримт хянах, гүйцэтгэх, холбогдох тайланг бэлтгэх.
Өндөр зэрэглэлийн рестораны хоол ундаа үйлчилгээний ажлыг гүйцэтгэх
Зочидод чанартай бүтээгдэхүүн, үйлчилгээг хүргэхийн тулд рестораны үйл ажиллагааг хариуцан ажиллах.
Responsibilities: Develop and implement a sales plan that drives revenue growth and exceeds targets Proactively identify and pursue new business opportunities, including corporate accounts and group bookings Build and maintain strong relationships with existing clients to ensure repeat business Work closely with other departments to ensure seamless operations and exceptional guest experiences Attend industry events and tradeshows to promote the hotel and build brand awareness Prepare and present sales reports and forecasts to senior management Monitor market trends and competitor activity to identify opportunities and challenges Negotiate contracts and pricing with clients to maximize profitability
Зочид буудлын дотор болон гадаа орчны өдөр тутмын цэвэрлэгээ үйлчилгээ, аж ахуйн туслах ажлуудыг гүйцэтгэх.
Зочид буудлын аюулгүй байдлын камер хяналтын өдөр тутмын үйл ажиллагааг гүйцэтгэх
Үндсэн үүрэг: Түүхий эд, бусад бараа, үйлчилгээний худалдан авах үйл ажиллагааг хариуцах; Ханган нийлүүлэгчидтэй харилцах, худалдан авалтын хэлцлүүдийг хийж гүйцэтгэх;
Түүхий эдийн үйлдвэрлэл, бэлтгэн нийлүүлэлт, тээвэрлэлтээс эхлээд бэлэн бүтээгдэхүүний үйлдвэрлэл, түгээлт, хэрэглээ хүртэлх биологи, хими, физикийн аюул, эрсдэлд дүн шинжилгээ хийх, хянах замаар хүнсний аюулгүй байдлыг хангах үйл ажиллагааны тогтолцоог бий болгох, хэрэгжүүлэх, хяналт тавих Ажлын байрны орчны болон хоол хүнсний эрүүл ахуй, аюулгүй байдлыг хариуцан ажиллах
Хөдөлмөрийн аюулгүй байдал, эрүүл ахуйн дүрэм журмыг хэрэгжүүлэх ISO 9001, ISO 45001, ISO 14001 стандартуудын холбогдох бодлого, дүрэм журмыг дагаж мөрдөх, хэвшүүлэх, сайжруулах Хөдөлмөрийн аюулгүй байдал, эрүүл ахуйн сургалт, зааварчилгааг батлагдсан журам, хөтөлбөрийн дагуу зохион байгуулах
Is responsible for Spa reception activities of the Hotel. Roles and responsibilities described in the Job description.
Зочид буудлын ресторануудын гал тогооны өдөр тутмын цэвэрлэгээ үйлчилгээ, угаалга хийх
Зочдыг найрсгаар хүлээн авах, бүртгэл хөтлөлтийг стандартын дагуу хийж гүйцэтгэх, Төлбөр тооцоог хүлээн авах Зочдын санал хүсэлт, гомдлыг хүлээн авч зохих журмын дагуу шийдвэрлэх, дамжуулах Зочид буудлын талаарх мэдээллийг зочдод танилцуулах Ажлын байрны тодорхойлолтод заасан бусад чиг үүргийн дагуу Оффисын болон хэрэглээний програмуудыг ашиглах чадвартай байх
Stewarding manager provides required support to successfully maintain sanitation and cleanliness standards in all kitchen and food service facilities, including loading bays and kitchen equipment.
Зочид буудлын угаалгын хэсгийн өдөр тутмын үйл ажиллагааг хариуцан гүйцэтгэх.
Зочид буудлын бараа материалыг зохих ёсоор хүлээн авах, хадгалах, хариуцах Бүх барааны хөдөлгөөнийг бүртгэж, барааны хөдөлгөөн нь Зочид буудлын бүртгэлийн бодлогод нийцэж байгаа эсэхийг хариуцан гүйцэтгэх